5 βιβλία αυτοβελτίωσης που αξίζει να διαβάσεις

Αν θέλεις να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και ζεις, τότε αυτά είναι τα 5 βιβλία που θα σε βοηθήσουν.

5 βιβλία αυτοβελτίωσης που αξίζει να διαβάσεις

Τα τελευταία χρόνια κυκλοφορούν όλο και περισσότερα βιβλία τα οποία σε βοηθούν να αναπτύξεις τις δικές σου αρετές, να αντιμετωπίσεις τις φοβίες και τα άγχη σου, ενώ παράλληλα σε οδηγούν στην προσωπική γαλήνη και την επαγγελματική επιτυχία.

Τα περισσότερα από αυτά είναι γραμμένα από επαγγελματίες ψυχαναλυτές και life coaches και πρόκειται για βιβλία που σίγουρα δε θα διαβάσεις μόνο μια φορά, αλλά θα ανατρέξεις στις σελίδες τους πολλές φορές.

Αυτά λοιπόν είναι τα βιβλία αυτοβελτίωσης ή προσωπικής βελτίωσης που διαβάσαμε, μας άρεσαν και στα προτείνουμε να τα μελετήσεις και εσύ.

Το παιδί που κρύβουμε μέσα μας, της Stefanie Stalh, από τις εκδόσεις Διόπτρα

Η Γερμανίδα ψυχολόγος Stefanie Stahl πιστεύει ακράδαντα ότι οι πεποιθήσεις μας είναι το πρίσμα μέσα από το οποίο βλέπουμε την πραγματικότητα και έχει αναπτύξει μία νέα, αποτελεσματική προσέγγιση για να «δουλέψουμε» με το παιδί που κρύβουμε μέσα μας. Οι ασκήσεις του βιβλίου θα μας βοηθήσουν να απαλλαγούμε από παλιά ψυχικά μοτίβα, που οδηγούν σε αδιέξοδο τη ζωή μας και να αλλάξουμε τις πεποιθήσεις και τη συμπεριφορά μας, ώστε να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας και να ζήσουμε ευτυχισμένοι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i