5 βιβλία που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου

Ανακάλυψε ποια 5 νέα βιβλία μπορούν να βελτιώσουν αισθητά την ποιότητα της ζωής σου

5 βιβλία που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου

Βελτίωσε τη διάθεσή σου με τα κατάλληλα χρώματα, μάθε πως θα σταματήσεις να κριτικάρεις τους πάντες και τα πάντα και ανακάλυψε με ποιους τρόπους μπορείς να αντιμετωπίζεις τις καθημερινές δυσκολίες! Αυτά τα 5 βιβλία θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις αισθητά την καθημερινότητά σου.

Η Νοημοσύνη της καρδιάς Ακολουθώντας το μονοπάτι της, των Doc Childre, Howard Martin, Deborah Rozman, Ph.D, Rollin McCraty, από την Brainfood.

Οι σκέψεις και τα συναισθήματά μας επηρεάζουν τη χημεία που ρυθμίζει σε μεγάλο βαθμό την υγεία μας. Οι σκέψεις και τα συναισθήματα, ωστόσο, είναι απλώς συχνότητες που μπορούμε να μάθουμε να αλλάζουμε – μόλις βάλουμε την καρδιά στη εξίσωση. Το βιβλίο αυτό σου παρέχει πρακτικές για την αντικατάσταση του φόβου με τη στάση της ευφυούς ανησυχίας (διαχείριση ανησυχίας) που καθιστά πιο εύκολη την διαισθητική καθοδήγηση. Παρουσιάζει τα οφέλη της πρακτικής απλών τεχνικών συνοχής, μερικές φορές την ημέρα, για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας και της συναισθηματικής ισορροπίας, που μας βοηθά να κάνουμε τις κατάλληλες επιλογές και να καθαρίσουμε το μυαλό μας από το άγχος, όποτε το χρειαζόμαστε.

Το Μικρό Βιβλίο των Χρωμάτων, της Karen Haller, από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Με αυτό το βιβλίο θα μάθεις πως αλλάζοντας τα χρώματα ανανεώνεις τη διάθεσή σου και διατηρείς την υγεία και την ευημερία σου. Τα χρώματα γύρω μας έχουν έντονο συναισθηματικό αντίκτυπο. Στις σελίδες του βιβλίου η ψυχολόγος Karen Haller εξηγεί την έμφυτη δύναμη του χρώματος. Για παράδειγμα, όταν συγκεντρωθούμε σε χρώματα που αγαπάμε ή που αντιπαθούμε, μπορεί να ξυπνήσουμε βαθιά θαμμένες μνήμες και μαζί τους δυνατά συναισθήματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i