7 δυναμικές γυναίκες CEOs δίνουν συμβουλές που μας εμπνέουν

Έξυπνες, πετυχημένες, leaders: οι γυναίκες που θαυμάζουμε μιλούν για το πώς έφτασαν στην κορυφή

7 δυναμικές γυναίκες CEOs δίνουν συμβουλές που μας εμπνέουν

Ισχυρές, δυναμικές γυναίκες σε υψηλόβαθμες θέσεις με επιτυχημένες καριέρες; Θέλουμε να μάθουμε περισσότερα! Γιατί μας αρέσει να θαυμάζουμε τις λαμπερές σταρ του Hollywood και του καλλιτεχνικού στερεώματος εν γένει, αλλά οι γυναίκες που επιτυγχάνουν στον -για χρόνια ανδροκρατούμενο- χώρο της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας αποτελούν πραγματικά role models και πηγές έμπνευσης. Όπως οι παρακάτω επτά CEOs που επέλεξε το Mydomaine και μοιράζονται μαζί μας τα μυστικά που τις οδήγησαν στην κορυφή.

Kat Cole, Cinnabon

Η πρόεδρος του οργανισμού Focus Brands που συγκεντρώνει μεγάλες διεθνείς εταιρείες όπως η Cinnabon, Kat Cole, δηλώνει πως οφείλει τα πάντα στην ανορθόδοξη πορεία της προς την κορυφή. Συγκεκριμένα, αφού σταμάτησε το σχολείο, έπιασε δουλειά στα Hooters όπου δούλεψε για 15 χρόνια. «Αισθανόμουν πάντα την ανάγκη να βοηθήσω. Όταν οι μάγειρες σταματούσαν, πήγαινα στην κουζίνα και τους βοηθούσα να τελειώσουν, αν κάποιος bartender χρειαζόταν βοήθεια, ήμουν εκείνη που προσφερόταν αμέσως”. Η εργατικότητα και η προθυμία της την οδήγησαν στη θέση της υπεύθυνης εκπαίδευσης του πρώτου Hooters που άνοιξε στην Αυστραλία στα 20 της χρόνια και από εκεί στην κορυφή του επιχειρηματικού κόσμου. Όπως λέει, «ποτέ δεν είσαι απόλυτα έτοιμος” και τονίζει με το να περιμένεις, χάνεις μέρος της εμπειρίας σου. Πιστεύει επίσης, ότι ο καλύτερος τρόπος να μάθεις σε μια δουλειά είναι να ακούς.

Τι κρατάμε: Μην προσπαθείς να ελέγξεις τα πάντα από πριν, άδραξε τις μεγάλες ευκαιρίες και μάθε κάνοντας. Οι άνθρωποι ακολουθούν αυτούς που κάνουν και όχι αυτούς που περιμένουν.

Δες τη συνέχεια στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i