7 σημαντικά λάθη που κάνεις στην επιλογή του γαμήλιου μενού σου

Αυτά τα σημεία θα πρέπει να προσέξεις στην επιλογή

7 σημαντικά λάθη που κάνεις στην επιλογή του γαμήλιου μενού σου

Κανείς από τους καλεσμένους ενός γάμου δεν θυμάται ξεκάθαρα ποια ήταν ακριβώς τα πιάτα του μενού τη βραδιά εκείνη, ύστερα από μήνες.

Εκείνο που μένει στη μνήμη όλων και αναδεικνύει ένα μενού σε επιτυχημένο είναι η γεύση και η ποιότητα των πιάτων αλλά και η ποσότητά τους (που θα πρέπει να είναι τόση ώστε να είναι αρκετή για όλους).

Εκτός από τους δύο παραπάνω βασικούς παράγοντες, που θα πρέπει να εξασφαλίσεις, παρακάτω θα βρεις 7 βασικά λάθη, που πολλές φορές γίνονται στην επιλογή του μενού, και καλό θα ήταν να τα αποφύγεις.

Γαμήλιο μενού | Τα 7 σημαντικά λάθη που κάνεις στην επιλογή του:

#1.Δίνεις πολλές επιλογές πιάτων

Όταν επιλέγεις το γαμήλιο μενού, έχε στο μυαλό σου πως η τιμή ανά άτομο αυξάνεται αναλογικά με το πόσες επιλογές πιάτων θέλεις να έχεις, αφού οι μάγειρες θα χρειάζονται περισσότερες ώρες προετοιμασίας. Τρία διαφορετικά πιάτα (ίσως δύο με κρέας και ένα vegan), είναι υπεραρκετά για να ικανοποιήσεις τους καλεσμένους σου.

#2.Προσπαθείς να καλύψεις κάθε πιθανή γευστική προτίμηση

Στις μέρες μας, πολλοί άνθρωποι είναι αλλεργικοί σε πολλές τροφές, έχουν ευαισθησία σε διάφορα συστατικά όπως είναι η γλουτένη και η λακτόζη αλλά και πολλοί έχουν ιδιαίτερες διατροφικές προτιμήσεις. Όσο και αν προσπαθήσεις, λοιπόν, να τους ικανοποιήσεις όλους, είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν θα τα καταφέρεις. Και επειδή είναι η δική σου ξεχωριστή μέρα, προτίμησε να επιλέξεις τα πιάτα που αρέσουν σε εσένα και τον σύζυγό σου, φροντίζοντας να έχεις ωστόσο, μια μικρή ποικιλία επιλογής. Ιδανικά μπορείς να τους δείξεις ότι τους σκέφτηκες προβλέποντας να υπάρχει η αναγραφή των συστατικών σε κάθε πιάτο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i