Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 26 Νοεμβρίου έως 19 Δεκεμβρίου | Πώς επηρεάζονται όλα τα ζώδια

Πως θα επηρεαστούν τα ζώδια με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 26 Νοεμβρίου έως 19 Δεκεμβρίου | Πώς επηρεάζονται όλα τα ζώδια

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, της ισορροπίας, της γαλήνης, της ομορφιάς, της τέχνης, της αισθητικής αλλά και των αποκτημάτων μας διανύει το ζώδιο του Αιγόκερου.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω έχει ταλέντο στα οικονομικά, ξέρει να διαχειρίζεται και να παίζει παιχνίδια εξουσίας. Δυσκολεύεται να εκφραστεί συναισθηματικά για λόγους αξιοπρέπειας ή φόβο απόρριψης. Είναι ψυχρή αν απογοητευτεί αλλά πολύ παθιασμένη αν νιώσει ασφαλής. Είναι οικονομικά φιλόδοξη, δημιουργεί σχέσεις με διαφορά ηλικίας ή με άτομα κύρους, είναι διπλωματική.

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω δημιουργούνται σοβαρές προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Θέλουμε να είμαστε αξιόπιστοι και μας ενδιαφέρουν άτομα καταξιωμένα. Αναζητάμε σχέσεις διαρκείας και θαυμάζουμε πρόσωπα με στόχους και χρήμα. Είμαστε ρεαλιστές και υπεύθυνοι.

Πως θα επηρεαστούν τα ζώδια με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επηρεάζει την καριέρα σου. Μπορεί να σε απασχολήσουν κάποιες συνεργασίες, ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα, σχέσεις με ανώτερα πρόσωπα. Δίνεις βάση στη δημόσια εικόνα σου, δημιουργείς μια εικόνα που ταιριάζει καλύτερα στην επαγγελματική σου πορεία. Οι κόποι σου αναγνωρίζονται, ανώτερα πρόσωπα σε αποδέχονται, υλοποιείς τις φιλοδοξίες σου. Όλοι αναζητούν τις συμβουλές σου, σκέφτεσαι σοβαρά, πρακτικά, συγκροτημένα. Μια επισημοποίηση σχέσης ή ένας γάμος είναι πιθανά σενάρια. Αν είσαι μόνη, αναζητάς την ασφάλεια και μπορεί να ερωτευτείς πρόσωπο μέσα από εκδήλωση ή επαγγελματικό χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω βλέπεις τα πράγματα με νέα οπτική, διευρύνεις τους ορίζοντές σου και πραγματοποιείς κάποια σχέδια. Μπορεί να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι ή να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από ταξίδι. Μπορεί να κάνεις μια νέα συνεργασία ή σεμινάρια για να βελτιώσεις τη δουλειά σου. Νομικά θέματα και θέματα σπουδών ευνοούνται. Έχεις ανάγκη την περιπέτεια, θέλεις να βγεις από την ρουτίνα, είσαι πιο αισιόδοξη. Συμμετέχεις σε εκδηλώσεις και κάνεις νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω βοηθά τον οικονομικό σου τομέα. Μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα που σου οφείλονται, κλείνεις εκκρεμότητες και αποπληρώνεις χρέη. Η ερωτική σου ζωή ανανεώνεται με ένα πρόσωπο με το οποίο υπάρχει έντονη χημεία. Αν έχεις σχέση, το πάθος αναζωπυρώνεται. Κάποιες αποκαλύψεις φέρνουν χαρά και νιώθεις μεγαλύτερα ασφάλεια με αγαπημένα πρόσωπα. Μακριά από ζήλια και κτητικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο, υπάρχει εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο και να δημιουργήσεις μια σταθερή σχέση. Μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία ή να κάνεις μια νέα οικονομική συμφωνία. Αναζητάς τη σταθερότητα και την ισορροπία. Κοινωνικές σχέσεις φέρνουν θετικά αποτελέσματα σε επαγγελματικές σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επηρεάζει την καθημερινότητα και την εργασία σου. Μπορεί να γίνουν κάποιες ανακατατάξεις στη δουλειά ή στις συναδελφικές σχέσεις ή στο χώρο που εργάζεσαι και η καθημερινότητα να γίνει πιο όμορφη. Η εργασία σε ανταμείβει, οι υποχρεώσεις διεκπεραιώνονται πιο εύκολα. Σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται, κάποια πρόσωπα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον σε στηρίζουν. Ασχολείσαι περισσότερο με τον εαυτό σου και εστιάζεις στην υγεία σου και τη φυσική σου κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σου προσφέρει χαρά και αυτοπεποίθηση. Θέλεις να ερωτευτείς, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις. Είσαι πιο γοητευτική, πιο ελκυστική, νιώθεις σίγουρη για τον εαυτό σου. Αν έχεις σχέση, έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου και ανανεώνεσαι. Έχεις ανάγκη τη σταθερότητα. Αν είσαι μόνη, γνωρίζεις πρόσωπο που σε τραβά η λογική και η σοβαρότητά του και δημιουργείς σταθερή σχέση. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη, λαμβάνεις αναγνώριση για τα ταλέντα σου στη δουλειά.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ομορφαίνει τις οικογενειακές σου σχέσεις. Έρχεσαι πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και συσφίγγεις σχέσεις με γονείς. Οι ανασφάλειές σου καλύπτονται, το ταίρι σου σού δίνει στοργή, αγάπη, αφοσίωση. Έχεις τη διάθεση να ομορφύνεις το χώρο σου, να διακοσμήσεις το σπίτι σου. Μπορεί να αλλάξεις σπίτι ή να αναπολείς οικογενειακές στιγμές της παιδικής σου ηλικίας. Μπορεί να κάνεις ανακαίνιση ή να φιλοξενήσεις πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις. Νιώθεις μια εσωτερική γαλήνη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επηρεάζει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Θα καταφέρεις να βελτιώσεις σχέσεις με συγγενείς, αδέρφια, γείτονες και μπορεί να κάνεις μια κοντινή απόδραση που θα σε ανανεώσει. Είσαι πιο επικοινωνιακή και βελτιώνεις σχέσεις με άτομα στην καθημερινότητά σου. Επικοινωνείς σοβαρά, υπεύθυνα και δημιουργείς νέες σταθερές σχέσεις. Λαμβάνεις εκτίμηση και θαυμασμό από τους άλλους ενώ μπορεί να κάνεις και μια νέα επαγγελματική συμφωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί τα οικονομικά σου και ανεβάζει την αυτοεκτίμησή σου. Μπορεί να βελτιωθεί το εισόδημά σου, να βρεις μια νέα απασχόληση, να κάνεις μια αγοραπωλησία ή μια επένδυση. Χαλάς χρήματα για διασκέδαση αλλά μπορεί και να λάβεις μια οικονομική στήριξη. Προσπαθείς να αποκτήσεις περισσότερα χρήματα, προσοχή στα περιττά έξοδα. Άτομα με δύναμη και εξουσία μπορεί να σε βοηθήσουν οικονομικά. Νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια στη σχέση σου ενώ αν είσαι μόνη, εμπνέεις εμπιστοσύνη στο αντίθετο φύλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ευνοεί την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Έχεις αυτοπεποίθηση και αναδεικνύεις τα ταλέντα σου. Μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω, να την ανανεώσεις ενώ αν είσαι μόνη, έχεις μεγάλες πιθανότητες για μια νέα σχέση. Μπορεί πάλι να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία με καλύτερες οικονομικές απολαβές. Ασχολείσαι με πολλές δραστηριότητες, είσαι δημιουργική, πιστεύεις στις ικανότητές σου. Λαμβάνεις την εκτίμηση και τον σεβασμό των άλλων. Είσαι λογική, υπεύθυνη, συγκροτημένη και διατηρείς τις ισορροπίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σου χαρίζει χαλάρωση και ξεγνοιασιά. Έχεις την ανάγκη να αποδράσεις σε ένα ήσυχο μέρος, να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, να βελτιώσεις την ψυχολογία σου, να αισθανθείς μεγαλύτερη αρμονία και ισορροπία μέσα σου. Μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου ξυπνήσει όμορφα συναισθήματα. Η έμπνευση και η διαίσθηση είναι στα ύψη. Κάποια πράγματα μπορεί και να τα κρατάς μυστικά. Είναι καλό διάστημα για απολογισμό, για να ασχοληθείς με το παρελθόν, να συγχωρήσεις, να ξεχάσεις. Προσφέρεις την αγάπη σου με ανιδιοτέλεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ανεβάζει την κοινωνικότητα στα ύψη. Κάνεις νέες φιλίες ή συσφίγγεις τις σχέσεις σου με φιλικά πρόσωπα. Υλοποιείς σημαντικούς στόχους και όνειρα και δέχεσαι ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις. Εκμεταλλεύεσαι τις γνωριμίες σου για να κάνεις πράξη τα σχέδιά σου. Συμμετέχεις σε εκδηλώσεις και δημιουργείς σταθερές σχέσεις. Μπορεί να γίνεις και ο αρχηγός μιας ομάδας. Το διαδίκτυο σε βοηθά να κερδίσεις χρήματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i