Αυτή είναι η νέα τάση στη διακόσμηση κουζίνας που ξεκίνησε από… το υπνοδωμάτιο

Η νέα τάση στη διακόσμηση κουζίνας είναι τα ανοιχτά ράφια. Με έμπνευση τις ανοιχτές ντουλάπες του υπνοδωματίου, το trend μεταφέρεται και στην κουζίνα. Ωραίο είναι, αλλά πρακτικό;

Αυτή είναι η νέα τάση στη διακόσμηση κουζίνας που ξεκίνησε από… το υπνοδωμάτιο

Η κουζίνα είναι από τα πιο σημαντικά δωμάτια του σπιτιού σου. Θέλεις να είναι οργανωμένη, πρακτική αλλά και elegant. Πρέπει να είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες σου. Εκτός όμως από την πρακτικότητα της κουζίνας σου, υπάρχει και το αισθητικό κομμάτι. Ήρθε η ώρα λοιπόν, να σου συστήσουμε τη νέα τάση στη διακόσμηση κουζίνας.

Θα σου μιλήσουμε για κάτι διαφορετικό, μοντέρνο και κάπως αμφιλεγόμενο. Σύμφωνα με τις τάσεις διακόσμησης 2019 λοιπόν, τα ντουλάπια της κουζίνας σου πρέπει να εξαφανιστούν. Τι εννοούμε;

Η νέα τάση στη διακόσμηση κουζίνας είναι τα ανοιχτά ράφια

Τα ντουλάπια λοιπόν, στην διακόσμηση κουζίνας 2019 ανήκουν στο παρελθόν. Αντίθετα, τη θέση τους παίρνουν κομψά, minimal, ανοιχτά ράφια.

Στη θέση δηλαδή, του παραδοσιακού ντουλαπιού σου, θα τοποθετήσεις ανοιχτά ράφια. Είναι μια τάση αρκετά οικονομική που ταιριάζει με οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης και αν έχεις.

Διάβασε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i