Ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό από 31 Οκτωβρίου έως 19 Νοεμβρίου | Πώς επηρεάζονται όλα τα ζώδια;

Πως επηρεάζονται τα ζώδια με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό από 31 Οκτωβρίου έως 19 Νοεμβρίου | Πώς επηρεάζονται όλα τα ζώδια;

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, του τρόπου σκέψης και της αντίληψης, των μετακινήσεων, των ταξιδιών, των διαπραγματεύσεων, του εμπορίου γυρνάει σε ανάδρομη πορεία στο Σκορπιό.

Ο Ερμής στο Σκορπιό είναι καχύποπτος, απαισιόδοξος, μελαγχολικός, βαθυστόχαστος, εμμονικός, αναλυτικός, καυστικός, έξυπνος.

Με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό θα βρούμε την κρυμμένη δύναμή μας, θα διερευνήσουμε εσωτερικά τον εαυτό μας, τις σκέψεις μας, τον τρόπο που βλέπουμε τις καταστάσεις. Μπορεί κάποιες ανασφάλειες να μην μας αφήνουν να δούμε την αλήθεια, να είμαστε καχύποπτοι και δύσπιστοι απέναντι στους άλλους. Τι είναι αυτό που μας δένει συναισθηματικά με τους άλλους. Είναι ένα καλό διάστημα για να ασχοληθούμε με ερωτικά και οικονομικά θέματα, να αποφύγουμε συμφωνίες, δεσμεύσεις, αγοραπωλησίες, υπογραφές συμβολαίων. Καλό θα ήταν να προσέχουμε τα λόγια μας για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις.

Πως επηρεάζονται τα ζώδια με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό θα ασχοληθείς με ερωτικά και οικονομικά θέματα. Μπορείς αυτό το διάστημα να κάνεις διορθωτικές κινήσεις, να ρυθμίσεις χρέη και δάνεια για να τα αποπληρώσεις πιο εύκολα, να κλείσεις οικονομικές εκκρεμότητες ή μπορεί αντίθετα να λάβεις ποσά που σου οφείλουν. Κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές είναι στο πρόγραμμα. Ερωτικά, μια σχέση από το παρελθόν μπορεί να σου χτυπήσει ξανά την πόρτα. Το σεξ είναι κάτι που θα σε απασχολήσει. Ζήλια και κτητικότητα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Δες καλύτερα τις ανάγκες σου και αυτές του συντρόφου σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Μπορείς αυτό το διάστημα να συζητήσεις τις διαφορές και τις διαφωνίες με το ταίρι σου σε ήρεμους τόνους, να λύσεις προβλήματα που εκκρεμούν. Μια σχέση από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστεί ξανά ή μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα σχέση που θα έχει καρμικό χαρακτήρα και θα εξελιχθεί. Βρες νέους τρόπους επικοινωνίας με τους άλλους, μην κολλάς στο παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό επηρεάζει καθημερινότητα, εργασία, υγεία. Μπορεί να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου και να διαμορφωθεί μια νέα καθημερινότητα. Το πρόγραμμά σου είναι γεμάτο με υποχρεώσεις και θα πρέπει να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου. Κλείσε εκκρεμότητες στην εργασία σου και πρόσεχε τα λάθη και τις παρεξηγήσεις με συναδέλφους. Πρόσεχε τα λόγια σου και μην μπερδεύεις τις καταστάσεις. Ασχολήσου με την υγεία σου αλλά μην ξεκινήσεις δίαιτα και γυμναστική καθώς δεν θα έχεις καλά αποτελέσματα τώρα. Μπορεί να επιστρέψεις σε μια δουλειά από το παρελθόν ή να συναντήσεις παλιούς συναδέλφους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i