Ανακάλυψε το καλύτερο εαυτό σου ακολουθώντας την «Πρόκληση των 90 Ημερών»

3 μήνες, 3+1 συναντήσεις, 12 εβδομαδιαίες προκλήσεις με τη Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου!

shutterstock_164495810

Όχι άλλες δικαιολογίες! Όχι άλλες αναβολές! Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις και να διεκδικήσεις το καλύτερο για τον εαυτό σου!

Η coach Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου σε καλεί να αναθεωρήσεις αυτά που σκέφτεσαι μέχρι τώρα, να πάρεις στα χέρια σου τον έλεγχο της ζωής σου, να διεκδικήσεις μια καλύτερη εκδοχή σε όλες τις πτυχές της ζωής σου και να πεις στον εαυτό σου και στους γύρω σου οτι καλύτερα γίνεται!

90 ημέρες, 4 ομαδικές συναντήσεις / σεμινάρια, 12 εβδομαδιαίες προκλήσεις / ασκήσεις για να μείνετε προσηλωμένοι στο στόχο σας και η εποπτεία από την ίδια προσωπικά, είναι τα συστατικά για εγγυημένα θεαματικά αποτελέσματα.

Μία φορά το μήνα ζωντανά, από κοντά, στη Life Clinic Group (Αδριανού 4, Νέο Ψυχικό) ή μέσω skype, και μία φορά την εβδομάδα στο inbox του κάθε συμμετέχοντα ξεχωριστά, η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου θα μοιράζεται τεχνικές, εργαλεία, υποστήριξη, παρακίνηση, ασκήσεις και σκέψεις που θα βοηθήσουν όλους όσους τα παρακολουθήσουν να πάρουν τον έλεγχο της ζωής τους και να πετύχουν αυτό που θέλουν. Όπως η ίδια δηλώνει: “Έχουμε 90 ημέρες μέχρι το καλοκαίρι κι εγώ πιστεύω ότι ΓΙΝΕΤΑΙ!  Εσείς;”

Να είστε ήσυχοι ότι δεν θα χρειαστεί να μοιραστείτε κάτι που δεν θέλετε, δεν πρέπει να μιλήσετε αν δεν νιώθετε έτοιμοι, δεν πρέπει να κάνετε τίποτε που δεν θέλετε ενώ θα έχετε αμέριστη υποστήριξη με τον τρόπο που βοηθάει τον καθένα.  Όμως πρέπει να είστε αποφασισμένοι, να θέλετε να κάνετε τη «δουλειά», να θέλετε να βοηθήσετε και να βοηθηθείτε!

Έχετε το δικαίωμα να τα θέλετε όλα και η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου είναι εδώ για να σας βοηθήσει να τα διεκδικήσετε και να τα αποκτήσετε!

Η πρόκληση ξεκινάει στις 6 Απριλίου. Είσαι έτοιμη;

Πληροφορίες εδώ!

Ημερομηνίες:  Πέμ. 6/4, Πέμ. 4/5, Πέμ. 1/6, Πέμ. 6/7

Ώρες σεμιναρίων: 19:00 – 21:00

Ώρα προσέλευσης: 18:30

Προαγορά 4 σεμιναρίων έως 31/03/17: 150€, αντί 200€

Είσοδος ανά ενότητα: 50€

Δήλωσε συμμετοχή: Life Clinic Group 210 677 2222

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i