«Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο»: Πάρε δωρεάν εισιτήριο για όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς

Πως μία «ημέρα» μπορεί να γίνει η αφετηρία για μία άλλη ζωή!

2018.09.27 _ Native_Shape_Anytime_Imera Horis Aftokinito

Είναι γνωστό πως η κίνηση στο δρόμο αυξάνει το στρες και κατά συνέπεια αυξάνεται και ο κίνδυνος εμφάνισης υπέρτασης. Φυσικά δεν περιμένουμε καμία έρευνα γνωστού Πανεπιστημίου να το αποδείξει αφού όλοι μας, όταν είμαστε περικυκλωμένοι από αυτοκίνητα και θόρυβο από κόρνες και μηχανές, αρχίζουμε να αισθανόμαστε πίεση και άγχος. Δυστυχώς όμως ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας έχει συνηθίσει σε γρήγορους ρυθμούς με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται ο οργανισμός μας.

Υπάρχει όμως μια μέρα μέσα στο χρόνο που μπορείς να αφήσεις το αυτοκίνητο στο γκαράζ και να νιώσεις πώς θα ήταν η ζωή σου χωρίς όλο αυτό το θόρυβο. Μιλάμε για την «ημέρα χωρίς αυτοκίνητο», μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε για πρώτη φορά στη Γαλλία το 1998 όπου οι πολίτες ενθαρρύνονται να χρησιμοποιήσουν για τις μετακινήσεις τους τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ποδήλατα, αλλά και τα πόδια τους.

Στην Ελλάδα γίνονται τα τελευταία χρόνια αρκετές δράσεις σε αυτό το πλαίσιο, γεγονός που δείχνει μια γενικότερη τάση προς της «κάθαρση» από τις ρυπογόνες ουσίες και τη στροφή προς λιγότερο ρυπογόνους τρόπους µετακίνησης με ταυτόχρονη µείωση της κυκλοφοριακής συµφόρησης.

Η Anytime έρχεται να συνδράμει σε όλες αυτές τις προσπάθειες με μια ακόμα φρέσκια και πρωτότυπη ιδέα, προσφέροντας 500 πολλαπλά ηλεκτρονικά εισιτήρια ή αλλιώς «ΑΤΗ.ΕΝΑ TICKET» εντελώς δωρεάν, μόνο για εκείνη την ημέρα. Πιο συγκεκριμένα με κάθε νέα ασφάλιση αυτοκινήτου προσφέρει μία ATHENACARD με 10+1 διαδρομές έτοιμη προς χρήση. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι πριν φτιάξεις το καινούργιο σου συμβόλαιο μέσω της Anytime, να καταχωρήσεις ATHENACARD, στο πεδίο «κωδικός προσφοράς» στη φόρμα υπολογισμού ασφαλίστρων ή να δώσεις στον εκπρόσωπο της Anytime το συγκεκριμένο κωδικό πριν την έκδοση του συμβολαίου.

Η Anytime, η 1η Direct ασφαλιστική της Ελλάδας, από το 2011 που έβαλε τα online συμβόλαια στη ζωή μας, έχει μπει δυναμικά στον κλάδο της ασφάλισης, αλλάζοντας τα δεδομένα και δημιουργώντας λύσεις που κάνουν τους ανθρώπους να ζουν ασφαλέστερα, καλύτερα και περισσότερο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i