Άρης στον Αιγόκερω από 16 Φεβρουαρίου έως 30 Μαρτίου | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Ο Άρης, ο πλανήτης της μαχητικότητας, της επιθετικότητας, της σεξουαλικότητας, της δράσης, της αντοχής βρίσκεται στον Αιγόκερω, στο ζώδιο της έξαρσής του.

Άρης στον Αιγόκερω από 16 Φεβρουαρίου έως 30 Μαρτίου | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Ο Άρης, ο πλανήτης της μαχητικότητας, της επιθετικότητας, της σεξουαλικότητας, της δράσης, της αντοχής βρίσκεται στον Αιγόκερω, στο ζώδιο της έξαρσής του.

Ο Άρης στον Αιγόκερω είναι δυνατός, δίνει αγώνα κύρους και εξουσίας, είναι ανελέητος, σκληρός, εγωιστής, επίμονος όταν θέλει κάτι, έχει αντοχές, μαχητικότητα, δρα στρατηγικά, παρασκηνιακά και διπλωματικά όταν θέλει να εξοντώσει.

Με τον Άρη στον Αιγόκερω εργαζόμαστε δυναμικά για να πετύχουμε τους στόχους μας, θέλουμε να φτάσουμε ψηλά. Αντιμετωπίζουμε ρεαλιστικά το κάθε εμπόδιο, λειτουργούμε αυτόνομα και δεν θέλουμε να λαμβάνουμε εντολές από άλλους. Ξυπνάει ο ηγέτης μέσα μας. Η σεξουαλικότητα κυριαρχεί, βλέπουμε με σοβαρότητα τη σχέση μας. Δεν είμαστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί, η εξουσία είναι το αφροδισιακό, μας έλκουν δυναμικά πρόσωπα ή πρόσωπα εξουσίας.

Πώς θα επηρεάσει ο Άρης στον Αιγόκερω όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης στον Αιγόκερω επηρεάζει την καριέρα σου. Θα έχεις εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, θα πετύχεις τους στόχους σου αν είσαι συγκεντρωμένη και το παλεύεις πολύ. Αν έχεις δουλέψει σκληρά θα αποκομίσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Θα σου δοθούν ευκαιρίες για κάτι νέο. Προσοχή σε συγκρούσεις με ανώτερα πρόσωπα ή εξουσίας ή εργοδότες. Οι φιλοδοξίες σου είναι μεγάλες, ζητάς αναγνώριση και κύρος, θέλεις να αποκτήσεις καλή φήμη. Πάλεψε σκληρά για να φτάσεις στην κορυφή.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη στον Αιγόκερω θα έχεις εξελίξεις σε θέματα που σε απασχολούν. Ευνοείται ότι έχει να κάνει με σπουδές, σεμινάρια, επέκταση, νομικά θέματα ή θέματα με το εξωτερικό ή μακρινούς συγγενείς. Μπορεί να αποφασίσεις να εγκατασταθείς σε μια ξένη χώρα ή να κάνεις ένα μεγάλο ταξίδι για να ζήσεις την περιπέτεια. Μπορεί να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή αν είσαι μόνη, μπορεί να αλλάξει καθοριστικά η ζωή σου με έναν νέο έρωτα. Προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στον Αιγόκερω σε κάνει σεξουαλική και συναισθηματική, ευχάριστες οι εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή. Προσπάθησε να αποφύγεις τη ζήλια και την κτητικότητα. Κρυμμένα πράγματα μπορεί τώρα να βγουν στην επιφάνεια, μπορεί να ανακαλύψεις κρυφές καταστάσεις. Τα κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά θα σε απασχολήσουν επίσης. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις τυχόν οφειλές, πρόσεχε τα έξοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο θα δεις όλων των ειδών τις σχέσεις σου με άλλο μάτι και θα κάνεις αλλαγές. Αν κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες φρενάρουν την πρόοδό σου, δεν θα διστάσεις να δώσεις ένα τέλος για να προχωρήσεις μπροστά. Αν όμως διατηρείς σχέσεις που σε στηρίζουν, θα τις συσφίξεις και δεν αποκλείεται να αποφασίσεις και μια επισημοποίηση αν η σχέση σου έχει δοκιμαστεί. Είσαι περισσότερο διεκδικητική τώρα σε σχέσεις και συνεργασίες. Απόφυγε τις συγκρούσεις και την επιθετικότητα.

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη στον Αιγόκερω θα υπάρξουν εξελίξεις στη δουλειά σου. Μπορεί να αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις αλλά θα ανταμειφθείς και ανάλογα. Είσαι ενεργητική, δημιουργική και φέρνεις εις πέρας κάθε εργασία όσο δύσκολη και αν είναι. Αν ψάχνεις για εργασία, μπορεί να βρεις κάτι που θα σου αρέσει. Ένας έρωτας μπορεί να γεννηθεί μέσα από τον επαγγελματικό χώρο. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι και πρόσεχε τις εντάσεις με συναδέλφους αν προκύψουν διαφορές στην δουλειά σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i