Άρης στον Σκορπιό από 19 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου | Πώς επηρεάζονται όλα τα ζώδια

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια με τον Άρη στο Σκορπιό; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Άρης στον Σκορπιό από 19 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου | Πώς επηρεάζονται όλα τα ζώδια

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της αντοχής, της μαχητικότητας, της επιθετικότητας, της σεξουαλικότητας βρίσκεται στο ζώδιο της φυσιολογικής του έκφρασης, στο Σκορπιό.

Ο Άρης στο Σκορπιό είναι δυνατός ενεργειακά, είναι παθιασμένος, κινείται με στρατηγική, δρα παρασκηνιακά και στοχευμένα, είναι εκδικητικός, απόλυτος, αυτοκαταστροφικός, ελεγκτικός, ριψοκίνδυνος. Αυτό το διάστημα κυριαρχεί ο μαγνητισμός κι η σεξουαλική ένταση, εξερευνούμε σε βάθος πρόσωπα και πράγματα. Κινούμαστε ενστικτωδώς και θέλουμε να απελευθερωθούμε από καταστάσεις που δεν μας αρμόζουν και δεν εξυπηρετούν κανένα σκοπό. Ο Άρης στο Σκορπιό δημιουργεί, καταστρέφει, αναγεννιέται μέσα από τις στάχτες του. Μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και διαμάχες.

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια με τον Άρη στο Σκορπιό; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη στο Σκορπιό ανεβαίνει η λίμπιντο στα ύψη. Αφιερώνεις το χρόνο σου σε ερωτικές και οικονομικές υποθέσεις. Πρόσεχε καθώς το πάθος, η ζήλια και η κτητικότητα μπορεί να σου δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα και συγκρούσεις. Είσαι καυστική, μυστικοπαθής, δρας μοναχικά. Αυτό το διάστημα θα ασχοληθείς με κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, περιουσιακά, κληρονομικά και θα χρειαστεί να χαλιναγωγήσεις το πάθος και τη δύναμή σου, τον έλεγχο και την εξουσία που ασκείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο θα ασχοληθείς με σχέσεις και συνεργασίες. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου για να γίνει η σχέση σου πιο αρμονική. Είναι καιρός να πάρεις τις αποφάσεις σου, να επισημοποιήσεις μια σχέση ή αντίθετα να απομακρυνθείς από μια σχέση. Αναζητάς το πάθος και προκειμένου να ικανοποιήσεις τις δικές σου ανάγκες μπορεί να παραβλέψεις τις επιθυμίες του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνη, επιδιώκεις μια σεξουαλική σχέση. Γενικώς θα πρέπει να κοντρολάρεις την εξουσία σου και τη δύναμή σου για να μην κλονιστούν σημαντικές σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη στο Σκορπιό θα επηρεαστεί η καθημερινότητα, η εργασία, η υγεία. Μια ερωτική γνωριμία μέσα από τις καθημερινές δραστηριότητες ή το επαγγελματικό σου περιβάλλον είναι πιθανή. Αν ψάχνεις για δουλειά αυτό το διάστημα μπορεί να βρεις και να είναι και ικανοποιητική. Προσοχή στις σχέσεις σου με συναδέλφους καθώς μπορεί να είσαι πιεστική. Δεν δέχεσαι εύκολα όσα σου λένε οι άλλοι, δεν πειθαρχείς. Είναι καλό διάστημα για να ξεκινήσεις μια δίαιτα ή μια θεραπεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη στο Σκορπιό, ο έρωτας, η δημιουργικότητα, η διασκέδαση, τα παιδιά έρχονται σε πρώτο πλάνο. Αν είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας μπορεί να σε ξεσηκώσει. Αν έχεις σχέση, θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο ταίρι σου. Αν ασχολείσαι με το ελεύθερο επάγγελμα θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις. Η απόκτηση ενός απογόνου είναι πιθανή. Ρισκάρεις για να ικανοποιήσεις τα πάθη σου και ξοδεύεις χρήματα για την ψυχαγωγία σου. Περνάς αρκετό χρόνο με τα παιδιά σου. Ο ερωτισμός σου είναι έντονος, αναθερμαίνεις το πάθος και τα συναισθήματα. Προσοχή στη ζήλια και την κτητικότητα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i