Ατίθασοι έρωτες στην καρδιά του Καλοκαιριού | Η ερωτική ζωή των ζωδίων

Το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει στα ύψη.

Ατίθασοι έρωτες στην καρδιά του Καλοκαιριού | Η ερωτική ζωή των ζωδίων

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της και αυτόν τον μήνα στο παιχνιδιάρικο ζώδιο των Διδύμων ενώ ο Άρης βρίσκεται στον φλογερό Κριό. Το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει στα ύψη.

Πώς θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή των ζωδίων αυτό το μήνα; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη βοηθάει την ερωτική σου ζωή και περνάς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα σημαντική γνωριμία σε κάποια σου έξοδο. Βέβαια, ο ανάδρομος Ερμής, μέχρι τα μέσα του μήνα, δεν φέρνει γρήγορες εξελίξεις. Με τον Άρη στο ζώδιό σου, παίρνεις πρωτοβουλίες, έχεις δύναμη και θάρρος, όμως απόφυγε τον παρορμητισμό, τις εντάσεις και τις ρήξεις. Με την νέα Σελήνη στις 20 παίρνεις αποφάσεις σχετικές με οικογένεια, σπίτι, ακίνητα, οικεία πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους βοηθά τη σταθερότητα μιας σχέσης, ψάχνεις να βρεις συναισθηματική ισορροπία. Προσοχή στην εξουσιαστική σου τάση γιατί το ταίρι σου μπορεί να αντιδράσει έντονα. Ο ανάδρομος Ερμής δεν ευνοεί την επικοινωνία και τη συνεννόηση με το ταίρι σου ως τα μέσα του μήνα. Οι καβγάδες δεν οδηγούν πουθενά. Προσπάθησε να βρίσκεσαι με ανθρώπους που σε ηρεμούν και σε χαλαρώνουν. Η νέα Σελήνη στις 20 πραγματοποιεί τις επιθυμίες σου. Παρασκηνιακές, μυστικές κινήσεις είναι πιθανές. Μπορεί να νοσταλγείς παρελθοντικές στιγμές και να βυθίζεσαι σε ψευδαισθήσεις. Κάποιες αναπάντεχες εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανές ή μπορεί να συναντήσεις πρόσωπα που θα σε ξαφνιάσουν με την συμπεριφορά τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και δημιουργεί ένα φλογερό κλίμα στην ερωτική σου ζωή. Το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει στα ύψη. Κάποιες καταστάσεις σε ενθουσιάζουν. Θα έχεις την ευκαιρία να δεις ξεκάθαρα τις επιλογές σου. Προσοχή στις παγίδες του Ποσειδώνα. Να είσαι ειλικρινής και ξεκάθαρη στα θέλω σου καθώς και με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Να είσαι επιφυλακτική σε οτιδήποτε είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Προς το τέλος του μήνα μπαίνεις σε καλοκαιρινή διάθεση και περνάς όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στις 20 στο ζώδιό σου μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή στη σχέση σου ή αλλαγές αρκεί να βλέπεις τις καταστάσεις αντικειμενικά, υπάρχουν εμπόδια. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να νιώσεις απομονωμένη ή απογοητευμένη ή μπορεί να κάνεις κάποιες μυστικές επαφές ή κρυφές γνωριμίες. Είναι ένα μπερδεμένο, περίεργο διάστημα. Ο Άρης σε κάνει οξύθυμη. Κάποιες εντάσεις στο γάμο σου θα πάρουν χρόνο για να μειωθούν. Υπάρχουν ρήγματα στη σχέση σου, μπορεί να κάνεις πισωγυρίσματα ή επιστρέφεις στο παρελθόν και αναπολείς. Υπάρχει ροπή προς την υπερβολή, καταπιέζεσαι, νιώθεις πως όλα σου φταίνε και θα πρέπει να διατηρήσεις το μέτρο. Δεν είσαι σε καλή φάση, μάλλον κρατάς τις αποστάσεις σου από πρόσωπα που σου αρέσουν.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους διανύεις μια ευχάριστη, αισιόδοξη περίοδο στην ερωτική σου ζωή. Ανεβαίνεις ψυχολογικά και λύνεις κάθε πρόβλημα με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, κάνεις νέες γνωριμίες και φλερτάρεις μέσα στο φιλικό σου κύκλο ή σε παρέες ή σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Άρης σε κάνει ερωτική, τίποτα δεν σε σταματά. Η νέα Σελήνη στις 20 δίνει ένα νέο όραμα στη σχέση σου αρκεί να είσαι ρεαλίστρια. Είσαι πολύ κοινωνική και ζεις νέες εμπειρίες. Προσοχή με τον ανάδρομο Ερμή καθώς η συνεννόηση δεν είναι γόνιμη ως τα μέσα του μήνα. Μετά τις 20, περνάς τα γενέθλιά σου κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους βάζεις πρέπει στην προσωπική σου ζωή και θέλεις να αναγνωρίζετε η αξία σου στη σχέση. Αν είσαι μόνη, η κοινωνικότητα είναι στα ύψη, έχεις πάρα πολλές προσκλήσεις, όμως το κλίμα δεν είναι πολύ ερωτικό. Με τον Άρη, προσοχή σε ζήλιες, πάθη, κτητικότητα που μπορεί να πληγώσουν το ταίρι σου. Με τον Ποσειδώνα, στο απέναντι ζώδιο, προσπαθείς να καλύψεις τις ανασφάλειές σου στη σχέση. Προσοχή σε αυταπάτες. Αναζητάς ουσιαστικές σχέσεις που σου εμπνέουν εμπιστοσύνη, με ανθρώπους που έχεις πολλά κοινά. Μπορεί αυτό το διάστημα να νιώθεις μπερδεμένη και να σκορπίζεις το συναίσθημά σου χωρίς να μπορείς να βρεις τον άνθρωπο που θα σε γεμίσει με συναισθήματα ασφάλειας και πάθους. Πρόσεχε γιατί υπάρχει μια τάση να ωραιοποιείς τις καταστάσεις, να πιστεύεις σε υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, να γοητεύεσαι και να είσαι τελικά το θύμα της σχέσης. Με τη νέα Σελήνη στις 20 μπορεί κάποια πρόσωπα να σου δείξουν τα λάθη σου και τις κακές επιλογές σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε κάνει αισιόδοξη, φλερτάρεις, σε φλερτάρουν. Αν είσαι μόνη, αναζητάς την περιπέτεια και τις εμπειρίες. Έχεις την ελπίδα πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Κάνεις αναθεωρήσεις. Ο Άρης, στο απέναντι ζώδιο, φέρνει εντάσεις στη σχέση σου. Μπορεί ο σύντροφός σου να έχει πολλές απαιτήσεις από εσένα ή να σε βλέπει ανταγωνιστικά, ακόμα και εχθρικά. Οικογενειακές καταστάσεις δεν σε αφήνουν να αναπνεύσεις και βάζουν φρένο στα όνειρά σου. Βυθίζεσαι στη μιζέρια και την απομόνωση, νιώθεις πως παλεύεις με τα κύματα. Το κλίμα αλλάζει προς το τέλος του μήνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στις 20 βλέπεις κατά πόσο ταιριάζεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, βλέπεις τις βαθύτερες ανάγκες σου. Η Αφροδίτη στους Διδύμους ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη, οι σχέσεις σου γίνονται πολύ ερωτικές, η λίμπιντο είναι ανεβασμένη, υπάρχουν όμως συναισθηματικές εξαρτήσεις. Αν είσαι μόνη, αναζητάς το πάθος και τις έντονες συγκινήσεις. Με τον Ποσειδώνα, θέλεις να παίρνεις επιβεβαίωση από το ταίρι σου, να νιώθεις ασφαλής. Μπορεί να μην νιώθεις γαλήνη και να δημιουργείς εντάσεις με την συμπεριφορά σου στη σχέση σου. Κλείσε ανοιχτούς λογαριασμούς με το παρελθόν, κάνε συζητήσεις και επαφές μετά τα μέσα του μήνα με τον Ερμή σε ορθή πορεία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i