Η μάχη της ανασφάλειας: 4 celebrities που έχουν μιλήσει για τη δική τους έλλειψη αυτοπεποίθησης

«Οταν μεγάλωνα κανείς δεν θεωρούσε ότι ήμουνα ένα από τα αντικειμενικά όμορφα κορίτσια...»

shutterstock_588658124 By Tinseltown

Έχουμε πει πολλές φορές μέσα από το Shape, πως τέλειες ζωές δεν υπάρχουν, ούτε τέλειες σχέσεις, ούτε τέλειοι έρωτες... Και για του λόγου το αληθές, αποσπάσαμε δηλώσεις των αγαπημένων σου stars που αποδεικνύουν πως και αυτές -όπως όλοι οι άνθρωποι- περάσαν από τις δικές τους προσωπικές σκοτεινές διαδρομές, από το δικό τους δύσκολο και επίπονο λαβύρινθο, και πως και αυτές παλεύουν με τα μικρά και μεγάλα συμπλέγματά τους.

Και αυτές όπως και εσύ, όπως όλες μας στην τελική, δίνουν τη μάχη με τις δικές τους ανασφάλειες και ατέλειες.

Lea Michele

Η Lea Michele έδωσε αφοπλιστικές απαντήσεις όταν ρωτήθηκε για το αποκλειστικό συμβόλαιο ομορφιάς που είχε υπογράψει με τη L'Oreal. “Οταν μεγάλωνα κανείς δεν θεωρούσε ότι ήμουνα ένα από τα αντικειμενικά όμορφα κορίτσια, που να πληρούσε τα τυπικά κριτήρια της ομορφιάς, γι' αυτό και νιώθω ότι ταυτίζομαι πλήρως με όλες τις γυναίκες.

Το γεγονός λοιπόν ότι επελέγην ως το κεντρικό πρόσωπο για μια τόσο μεγάλη εταιρία είναι πραγματικά απίστευτο. Δεν μπορούσα και εγώ να πιστέψω, ότι είδαν τις φωτογραφίες μου, και θεώρησαν εμένα κατάλληλη για να αναδείξω τα προϊόντα τους."

Demi Moore

Η ηθοποιός μετά το χωρισμό της από τον Ashton Kutcher και μετά από την εισαγωγή της σε κλινική, έδωσε μια αφοπλιστικά ειλικρινή συνέντευξη στο Harper's Bazaar.

“Αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι ότι στο τέλος της ζωής μου θα καταλάβω ότι δεν μου άξιζε να αγαπηθώ. Ότι υπήρχε από την αρχή της ύπαρξης μου κάποιο θεμελιώδες λάθος με μένα, και ότι κανείς δεν με χρειαζόταν και δεν με ήθελε εδώ εξ' αρχής”...

Halle Berry

Είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες παγκοσμίως, αλλά και αυτή υπέφερε από έλλειψη αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης όπως είχε ομολογήσει στο CNN το 2010.

“Νομίζω ότι πέρασα μεγάλο μέρος της ενήλικης ζωής μου, προσπαθώντας να αντιμετωπίσω τη χαμηλή μου αυτοεκτίμηση. Όλα ξεκίνησαν όταν είδα τον πατέρα μου να κακοποιεί σωματικά τη μητέρα μου. Πριν γίνω η Halle Berry, ήμουνα η μικρή Halle που μεγάλωνα σε ένα περιβάλλον που με κατέστρεφε με τόσους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Και για πολλά χρόνια προσπαθούσα απλά να γιατρευτώ.”

Mariah Carey

Είναι μια από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες παγκοσμίως, αλλά όπως έχει δηλώσει, μεγάλωσε ψάχνοντας τη "λάθος" προσοχή από τους ανθρώπους εξαιτίας της χαμηλής της αυτοεκτίμησης. «Είχα πάντα πολύ χαμηλή αυτοπεποίθηση», όπως χαρακτηριστικά έχει πει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i