Δες πώς θα γίνεις ο μαγνήτης της παρέας!

Χτίσε τη γοητεία σου με το μαγνητισμό των πραγματικά χαρισματικών ανθρώπων και συγκέντρωσε πάνω σου την προσοχή των άλλων.

daniel-craig-1_vmgc

Πολλές φορές στη ζωή σου θα έχεις παρατηρήσει ανθρώπους με τόσο ισχυρή προσωπικότητα που λειτουργεί σαν μαγνήτης για όλους τους άλλους. Μπορεί να είναι ο προϊστάμενος στη δουλειά ή απλά εκείνος ο συνάδελφος για τον οποίο όλοι μιλούν ή κάποιος από την παρέα που λύνει και δένει όπου βρεθεί, ελκύει πάντα τις περισσότερες γυναίκες και εσύ αναρωτιέσαι πώς το καταφέρνει. Πώς γίνεται λοιπόν να αναπτύξεις μια τέτοια προσωπικότητα και να γίνεις σαν μαγνήτης για τους γύρω σου;

Στις γραμμές που ακολουθούν θα διαβάσεις πέντε συνήθειες, που έχουν αυτοί οι άνθρωποι, για να αυξήσεις και εσύ τη γοητεία σου στο μέγιστο και πραγματικά να κρέμονται απ' τα χείλη σου όχι μόνο οι γυναίκες αλλά και οι άντρες, αφού πάντα η γνώμη σου θα μετράει.

Να είσαι δραστήριος

Οι άνθρωποι που λειτουργούν ως μαγνήτες, τραβώντας πάνω τους την προσοχή όλων των άλλων, είναι αρκετά δραστήριοι. Σηκώνονται εκεί που έπρεπε να κάθονται και κινούνται όταν θα περίμενε κάποιος να μένουν ακίνητοι. Μην νομίζεις, όμως, ότι γεννήθηκαν με κάτι διαφορετικό, που τους κάνει δραστήριους.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ο Theodore Roosevelt. Όταν ήταν μόνος του ήταν αρκετά χαλαρός, αλλά όταν δεχόταν επισκέψεις ήταν σαν να πάθαινε κάποιο είδος μεταμόρφωσης. Κινούνταν με δυναμισμό και ήταν αρκετά δραστήριος μέχρι να φύγουν οι επισκέπτες και να ξαναγυρίσει στους χαλαρούς ρυθμούς του.

Οι άνθρωποι – μαγνήτες δείχνουν τη ζωντάνια που τους διακατέχει και μέσω της χειραψίας. Επίσης χρησιμοποιούν τα χέρια τους για να κάνουν χειρονομίες ενώ μιλάνε και ξέρουν πότε και πώς να δίνουν έμφαση στα λεγόμενά τους. Αυτό άλλωστε ήταν και ένα από τα μυστικά χαρίσματα του Winston Churchill, που έκανε τους πάντες να τον ακούνε με προσοχή. Δοκίμασε και εσύ να κάνεις μια μικρή παύση, κάθε φορά που θες να δώσεις έμφαση σε κάτι σημαντικό που έχεις να πεις.

Δες πώς θα γίνεις ο μαγνήτης της παρέας! - εικόνα 1

Να είσαι ζωηρός

Μια από τις πρώτες συνήθειες που φρόντισε να υιοθετήσει ο Theodore Roosevelt, ήδη από την παιδική του ηλικία, ήταν να είναι γρήγορος αλλά όχι απότομος. Έκανε έντονη χειραψία αλλά σύντομη, μιλούσε γρήγορα αλλά μετά από κανά δυο προτάσεις σταματούσε για να αφήσει τον άλλο να συνεχίσει, το βλέμμα του ήταν ζωηρό αλλά και διακριτικό αφού αρκούσαν μερικά δευτερόλεπτα να κοιτάξει κάποιον στα μάτια και έπειτα στα χέρια, στα κοσμήματα ή στο πηγούνι. Εξίσου γρήγορος ήταν και στις κοινωνικές του συναναστροφές. Ήταν ο πρώτος που έφευγε από φιλικά τραπέζια και πάλι τους άφηνε να περιμένουν. Η ουσία αυτής της συνήθειας είναι να αφήνεις τους άλλους ενώ περιμένουν περισσότερα. Παραιτήσου από κάτι ενώ είναι ακόμα καλό. Φύγε από κάπου προτού νιώσεις καταβεβλημένος.

Διάβασε περισσότερα στο askmen.gr 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i