Ένα λαμπρό δείπνο για καλό σκοπό στο Divani Caravel Hotel

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου

Screenshot_2

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 8 μ.μ. στο ξενοδοχείο  Divani Caravel Hotel το τμήμα της AHEPA (American Hellenic Educational Progressive Association) HJ– 17 Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, σας προσκαλεί σε φιλανθρωπικό επίσημο δείπνο, με την αφορμή του εορτασμού της Ημέρας των Ευχαριστιών. 

Η AHEPA από το έτος ίδρυσής της  το 1922 έχει ως πρωταρχικό στόχο την προώθηση της Ελλάδας στην Διεθνή Κοινότητα.  Με βαθύ αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Κοινωνία και την Οικογένεια προάγει τον Ελληνισμό σε όλο τον κόσμο και παράλληλα αγκαλιάζει με ευαισθησία τους τομείς της Εκπαίδευσης, της Φιλανθρωπίας, της ατομικής Αριστείας. Με πάνω από 1.100 μέλη στην Ελλάδα & 40.000 Παγκοσμίως έχει συμβάλει σε εκατοντάδες κοινωνικά έργα υποδομής στην Ελλάδα όπως το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, την ομώνυμη πτέρυγα στο Γ.Ν.Α «Ευαγγελισμός», το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης, την κάλυψη αναγκών ορφανοτροφείων, εκπαιδευτηρίων, γηροκομείων κ.α. , σε όλη την Επικράτεια. 

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς  θα τιμηθεί για το μεγάλο έργο «Μονάδα ανακουφιστικής φροντίδας ΓΑΛΙΛΑΙΑ», η Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Η ΓΑΛΙΛΑΙΑ ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό την παροχή δωρεάν φροντίδας, ανακούφισης και συμπαράστασης σε ασθενείς με καρκίνο και νόσο του κινητικού νευρώνα. 

Τα έσοδα της φετινής εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του Εκκλησιαστικού Ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης & της Μεγάλης του Γένους Σχολής της Κωνσταντινούπολη.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6972 918 635 και 6937 470 532 ή στο e-mail ioakim64@hotmail.com.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i