Ερμής στον Καρκίνο από 28 Μαΐου έως 4 Αυγούστου 2020 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

(Ανάδρομος από 18 Ιουνίου έως 11 Ιουλίου)

Ερμής στον Καρκίνο από 28 Μαΐου έως 4 Αυγούστου 2020 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, της έκφρασης, της αντίληψης, του τρόπου σκέψης, της ικανότητας του λόγου διανύει το συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου. Ο Ερμής συνδέεται με την επικοινωνία, τα ΜΜΕ, τα ταξίδια, την οδήγηση, τις διανοητικές λειτουργίες, τις διαπραγματεύσεις, το εμπόριο.

Αυτό το διάστημα βλέπουμε τα πράγματα με συναισθηματική ματιά και ασχολούμαστε με το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα. Συναντάμε αγαπημένα πρόσωπα και κατανοούμε τις διαθέσεις των άλλων, η διαίσθηση είναι έντονη ενώ μπορεί να σκεφτόμαστε και πράγματα από το παρελθόν. Η ευαισθησία μας αλλά και η μνήμη μας είναι αυξημένα. Μπορεί αυτό το διάστημα να ασχοληθούμε με οικογενειακές υποθέσεις ή μπορεί να πάρουμε οικογενειακή τροφή από την οικογένεια.

Πώς θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια από τον Ερμή στον Καρκίνο; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή στον Καρκίνο ασχολείσαι με θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων, με οικεία πρόσωπα. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις αλλαγές στο χώρο σου, να φιλοξενήσεις κάποια πρόσωπα ή μπορεί να λύσεις κάποιο οικογενειακό πρόβλημα με γονείς. Αναμνήσεις από τα παλιά έρχονται στη μνήμη σου, θα αναπολήσεις ίσως τα παιδικά σου χρόνια.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή στον Καρκίνο, η επικοινωνία είναι στα ύψη. Αυξάνονται οι επαφές, κάνεις νέες γνωριμίες χρήσιμες για τα επαγγελματικά σου, μιλάς με περισσότερο κόσμο. Μπορεί να αλλάξεις ΙΧ ή να κάνεις διαπραγματεύσεις και συμφωνίες στη δουλειά. Κάνεις κοντινά ταξίδια και πολλές μετακινήσεις. Επικοινωνείς περισσότερο με αδέρφια και συγγενείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή στον Καρκίνο ασχολείσαι με τα οικονομικά σου. Μπορεί να δανείσεις ή να δανειστείς, τακτοποιείς τις εκκρεμότητές σου για να αισθανθείς ασφαλής. Μπορεί να κάνεις μια καλή οικονομική συμφωνία στη δουλειά ή να βρεις τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Μπορεί πάλι να κάνεις αγορές για το σπίτι και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου μιλάς συναισθηματικά, εκφράζεις τα θέλω σου άμεσα και ειλικρινά στο σύντροφό σου. Πείθεις τους συνομιλητές σου και κάνεις καλές συμφωνίες στη δουλειά. Οι μετακινήσεις αυξάνονται ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις και ένα ταξίδι για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Κάνεις νέα πράγματα για να γίνει η καθημερινότητά σου πιο ενδιαφέρουσα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i