Γιατί σε αποφεύγει και τι τον εκνευρίζει ανάλογα με το ζώδιό του;

Ποιον τύπο γυναίκας απεχθάνεται το κάθε ζώδιο;

Γιατί σε αποφεύγει και τι τον εκνευρίζει ανάλογα με το ζώδιό του;

Ξεκινάς μια νέα σχέση με χαρά και ξαφνικά, εκεί που το τοπίο είναι θερμό και παθιασμένο, αρχίζει να σε αποφεύγει. Βασανίζεσαι και ψάχνεις να βρεις την αιτία.

Γιατί σε αποφεύγει και τι τον εκνευρίζει ανάλογα με το ζώδιό του;

ΚΡΙΟΣ

Τον εξοργίζει κάθε τι που καθυστερεί, που παρεμβάλλεται και του στερεί τη δυνατότητα να δράσει. Δεν μπορεί να περιμένει και δεν του αρέσουν οι γυναίκες που θέλουν χρόνο για να αποφασίσουν. Θυμώνει έντονα αλλά ευτυχώς για λίγο. Θέλει συνεχώς να ασχολείται με νέα σχέδια. Αποφεύγει τις γυναίκες που προσπαθούν να του αλλάξουν τις συνήθειες και τον τρόπο σκέψης του. Μην προσπαθήσεις ποτέ να του κόψεις δραστηριότητες που τον χαροποιούν γιατί δεν θα το καταφέρεις, θα το βάλει στα πόδια. Δεν του αρέσουν τα όρια, οι κανόνες, οι περιορισμοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Τον εξοργίζουν τα ψέματα, η προδοσία, η απώλεια ελέγχου μιας κατάστασης ή η απώλεια ενός πράγματος. Δεν του αρέσει να τον εκμεταλλεύονται, να τον κατηγορούν. Το κρατάει μανιάτικο και κάποια στιγμή το βγάζει στην επιφάνεια. Αποφεύγει τις άστατες, επιπόλαιες, κυκλοθυμικές γυναίκες. Δεν αντέχει τα νεύρα, το θυμό, τις έντονες αντιδράσεις. Θέλει δίπλα του μια γυναίκα σταθερή, να ξέρει που πατά. Διαφορετικά, δεν πρόκειται να ανοιχτεί συναισθηματικά και να επενδύσει σε μια σταθερή σχέση. Πες του πόσο τον εμπιστεύεσαι, ζήτα την συμβουλή του για κάποιο πρόβλημα, προσκάλεσέ τον σε ένα γεύμα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τον εκνευρίζουν οι βαρετοί άνθρωποι, εξοργίζεται όταν δεν μπορεί να μιλήσει και να βγει. Θυμώνει όταν τον πεις ανώριμο ή του πεις ότι έχει άδικο ή τον περιορίσεις. Τότε, γίνεται σκληρός και σαρκαστικός. Δεν του αρέσουν οι γυναίκες που σκέφτονται εξ’αρχής οικογένεια και παιδιά. Πιέζεται, χάνει το ενδιαφέρον του και τον ερωτισμό του. θέλει δίπλα του μια γυναίκα ανοιχτόμυαλη, χωρίς ταμπού, φιλελεύθερη, ανεξάρτητη, με μοντέρνες ιδέες. Μίλα του για εκπλήξεις, για περίεργα περιστατικά, για τέχνη, για διασκέδαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τον εξοργίζει η εγκατάλειψη, η απομόνωση, η κριτική για την οικογένειά του. Δεν θέλει να τον χρησιμοποιούν ή να τον κοροϊδεύουν. Όταν θυμώνει, γίνεται παγάκι. Δεν του αρέσουν οι γυναίκες που κάνουν καριέρα, οι ανεξάρτητες, αυτές που ασχολούνται συνεχώς με την επαγγελματική τους πρόοδο. Δεν θέλει στο πλευρό του γυναίκες που μιλάνε άσχημα και δεν εκπέμπουν θηλυκότητα. Του αρέσουν οι παραδοσιακές γυναίκες, αυτές που αγαπούν την οικογένεια και το σπίτι. Αγκάλιασέ τον, κάνε του ένα δώρο, ζήτα του συγγνώμη ακόμα και αν έχει άδικο. Θα το εκτιμήσει.

ΛΕΩΝ

Εξοργίζεται όταν αμφισβητείται το κύρος του. Δεν του αρέσει να τον λένε εγωκεντρικό, σπάταλο, πολυέξοδο, να μην εκτιμούν το θάρρος του. Θυμώνει αλλά κατά βάση είναι μεγαλόψυχος και δεν αγαπά τους καβγάδες. Είναι μεγαλοπρεπής και θέλει δίπλα του μια γυναίκα που να τον ποθεί πολύ, να μην του μιλάει για τους πρώην, να προσέχει την εμφάνισή της, να τον τραβάει ερωτικά, να μην τον ξεπερνάει στην καριέρα, να τον έχει σαν πρίγκιπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εξοργίζεται όταν σπαταλάει άδικα χρόνο και χρήμα, όταν ασχολείται με ανθρώπους που δεν ξέρουν τι τους γίνεται, ρισκάρουν ή πνίγονται σε μια κουταλιά νερό αντί να βάλουν το μυαλό τους να δουλέψει. Δεν του αρέσει η ακαταστασία και η ανοργανωσιά. Αποφεύγει τις επιφανειακές γυναίκες, αυτές που δεν έχουν γνώσεις και θέλουν μόνο να περνάνε καλά. Θέλει να συζητάει με τη σύντροφό του, να έχει κοινά ενδιαφέροντα μαζί της, να του διεγείρει το μυαλό για να την ερωτευτεί. Άκου τη γνώμη του, μην τον υποτιμάς ποτέ.

ΖΥΓΟΣ

Εκνευρίζεται με τους αδιάκριτους και θορυβώδεις τύπους και δεν του αρέσει να κρίνουν το γούστο του. Δεν του αρέσουν οι φανατισμένοι, θρασείς και αλαζόνες άνθρωποι, αυτοί που προσπαθούν να τον κοροϊδέψουν και να τον αδικήσουν. Λέει λίγα λόγια και καλά, δεν θυμώνει εύκολα, δεν χάνει την ψυχραιμία του. Τον ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση της γυναίκας, θέλει να έχει στιλ και δική της προσωπικότητα. Δεν του αρέσουν οι απαισιόδοξες, κλειστές και εσωστρεφείς γυναίκες. Θέλει δίπλα του μια σύντροφο που να αγαπά τη ζωή, μια γυναίκα δυναμική, αποφασιστική, αισθησιακή. Κολάκευε τον, πήγαινε τον σε ένα in μέρος, χάρισέ του ένα ακριβό δώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εξοργίζεται όταν του μιλάς για τους πρώην, όταν οι άλλοι κοιτούν επίμονα τη σύντροφό του, όταν δεν έχει πια ερωτικές φαντασιώσεις, όταν αλλάζεις ξαφνικά τις ιδέες σου, όταν τον ρωτάς πολλά, όταν του βάζεις όρια. Εκδικείται σε ανύποπτο χρόνο, εν ψυχρώ. Προσπάθησε να κινείς συνεχώς το ενδιαφέρον του. Είναι μυστήριος, περίεργος, με εκλεπτυσμένα γούστα. Τον απωθούν οι γυναίκες που προσπαθούν με τεχνάσματα και ύπουλους τρόπους να τον κατακτήσουν και να τον κάνουν του χεριού τους. Θέλει να ξέρει και να ελέγχει τα πάντα στη γυναίκα. Μην μπερδεύεσαι στα πόδια του και μην προσπαθήσεις να ανακαλύψεις τα μυστικά του. Άφησέ τον να ανοιχτεί μόνος του, σιγά-σιγά, την κατάλληλη στιγμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εξοργίζεται όταν δεν μπορεί να κινηθεί όπως θέλει. Ενοχλείται με τους μικρόψυχους, κουτοπόνηρους ανθρώπους, με αυτούς που δεν ασχολούνται με το περιβάλλον, με αυτούς που δεν έχουν γνώσεις. Θυμώνει αλλά δημιουργικά. Δεν του αρέσουν οι ζηλιάρες γυναίκες, αυτές που τον περιορίζουν, οι απαιτητικές, αυτές που μουτρώνουν ή τον παρακολουθούν. Δεν θέλει καταπίεση. Δεν θέλει στο πλευρό του μια γυναίκα κτητική, με υπερβολικές απαιτήσεις. Χάρισέ του ένα ζωάκι, πήγαινέ τον μια βόλτα, άφησέ τον να μιλάει για ταξίδια, να ξεθυμαίνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τον εκνευρίζουν οι απερίσκεπτοι, επιπόλαιοι άνθρωποι, χωρίς μέτρο. Δεν του αρέσουν οι σαχλαμάρες, οι εξυπνάδες, οι ξερόλες, οι ασυνάρτητοι, χαοτικοί άνθρωποι. Θέλει να τον υπολογίζουν, να τον βλέπουν σοβαρά. Όταν θυμώνει, λέει πολύ βαριές κουβέντες. Δύσκολα ερωτεύεται, σε περνά από σαράντα κύματα πριν μπει σε σχέση. Δεν του αρέσουν οι σπάταλες γυναίκες, οι ανισόρροπες, οι απρογραμμάτιστες, οι κουτσομπόλες, αυτές που μιλάνε στους φίλους για προσωπικά δεδομένα, που δεν ξέρουν να σταθούν κοινωνικά, που φλερτάρουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εξοργίζεται όταν μιλάς άσχημα για τους φίλους του, όταν αμελείς τις υποχρεώσεις σου, όταν δεν ασχολείσαι με τη νέα τεχνολογία. Θυμώνει εύκολα αλλά για λίγο. Δεν του αρέσουν οι άνθρωποι που φταίνε και δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Δεν αγαπά τις γκρινιάρες γυναίκες, αυτές που εξ’αρχής θέλουν να κάνουν οικογένεια. Μην μιλήσεις γρήγορα για γάμους και βαφτίσια, μην αρχίσεις να τον ψάχνεις. Δεν του αρέσουν οι συνεσταλμένες γυναίκες, αυτές που φοβούνται να ρισκάρουν, που ντρέπονται και δεν κινούνται αυθόρμητα. Πήγαινέ τον σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά, σε μια εκδήλωση για το περιβάλλον, σε πάρτι με φίλους, σε ένα περίεργο ρεστοράν.

ΙΧΘΕΙΣ

Εξοργίζεται όταν μιλάς άσχημα για την οικογένειά του, όταν τον παρακάμπτεις, όταν τον κατηγορείς. Είναι ευαίσθητος και δεν μπορεί να βάλει μόνος του σε τάξη τη ζωή του. Όταν θυμώνει, σε βγάζει εκτός εαυτού. Θέλει στο πλευρό του μια γλυκιά γυναίκα, αισθησιακή, που να εκπέμπει θηλυκότητα. Δεν του αρέσουν οι βρισιές, οι άσχημες κουβέντες, οι φωνές, τα νεύρα. Αποφεύγει τις επιφανειακές γυναίκες, αυτές που δεν έχουν βάθος συναισθημάτων και ένστικτο, τους ξερόλες. Μην του βάζεις διλήμματα. Βάλτου μουσική, πες του πόσο τον αγαπάς και μην γκρινιάζεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i