Ηλεκτρική σκούπα επαγγελματικής χρήσης

Οι νέας γενιάς ηλεκτρικές σκούπες έχουν υψηλότερη απόδοση

Ηλεκτρική σκούπα επαγγελματικής χρήσης

Οι σκούπες ηλεκτρικές είναι συσκευές που συναντάμε σε κάθε σπίτι στην εποχή μας. Τα νέας γενιάς προϊόντα που λανσάρουν οι εταιρείες στην αγορά, μπορούν να κάνουν τη διαφορά ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Η σκούπα επαγγελματικής χρήσης Karcher WD 6 Premium θεωρείται ιδανική για πολλαπλές εφαρμογές και έχει ισχυρή απόδοση. Εντυπωσιάζει με την υψηλή αναρροφητική ισχύ της με απόδοση 2000 Watt, αλλά κατανάλωση ρεύματος μόνο 1300 Watt. Είναι εξοπλισμένη με καινοτόμο τεχνολογία αφαίρεσης του πτυχωτού φίλτρου με αποσπώμενη κασέτα, ενώ το φίλτρο μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα χωρίς να έρχεσαι σε καμία επαφή με τη βρωμιά.

Το φίλτρο είναι κατάλληλο για υγρή και για ξηρή αναρρόφηση, χωρίς να χρειάζεται να το αλλάξετε, ενώ χάρη στην ενσωματωμένη λειτουργία καθαρισμού του φίλτρου, αυτό καθαρίζεται με το πάτημα ενός κουμπιού, επαναφέροντας τη μέγιστη ισχύ αναρρόφησης.

Ακόμα, η υποδοχή της πρίζας με τον διακόπτη επιτρέπει την σύνδεση ηλεκτρικών εργαλείων. Η αναρροφητική ισχύς ρυθμίζεται ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Περιλαμβάνονται: ανοξείδωτος κάδος 30L, νέα αξεσουάρ για καλύτερα αποτελέσματα καθαρισμού, αποσπώμενη λαβή με προστασία στατικού ηλεκτρισμού, μεγάλη βίδα για εύκολο άδειασμα φίλτρου, θέση στάθμευσης κ.ά.

Διαθέτει: λειτουργία με ηλεκτρικά εργαλεία, Ανακαίνιση, Κήπος και εξωτερικοί χώροι, Γκαράζ, Εργαστήριο, Δωμάτιο χόμπι, Κελλάρι, Σπίτι, Καθαρισμός εσωτερικού αυτοκινήτου, Μεγάλες ποσότητες νερού. Έχει κατοχυρωμένη τεχνολογία αφαίρεσης φίλτρου, προσφέρει υγρή και ξηρή αναρρόφηση χωρίς αλλαγή του φίλτρου και γρήγορη και εύκολη αφαίρεση κασέτας φίλτρου χωρίς καμία επαφή με τη βρωμιά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i