Ηλεκτρική σκούπα για εύκολη καθαριότητα

Η ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα λύνει τα χέρια

Ηλεκτρική σκούπα για εύκολη καθαριότητα

Η ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα λύνει τα χέρια σε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες, που θέλουν να βρίσκεται το σπίτι τους κάθε στιγμή σε τέλεια καθαριότητα, χωρίς να κοπιάζουν ιδιαίτερα. Στις μέρες μας κυκλοφορούν στο εμπόριο δεκάδες ποιοτικά προϊόντα αυτού του τύπου.

Η Karcher T 7/1 Classic Επαγγελματικής Χρήσης Ηλεκτρική Σκούπα, είναι εύκολη στη μεταφορά της χάρη στο χαμηλό βάρος της των 3.5 kg και έχει ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας. Η συγκεκριμένη σκούπα διαθέτει σωλήνα αναρρόφησης 2 μέτρων ενώ ζυγίζει μόνο 3.5 κιλά. Το μόνιμο κεντρικό φίλτρο εξασφαλίζει βέλτιστο διαχωρισμό σκόνης, κάνοντας δυνατή έτσι τη λειτουργία χωρίς σακούλα – φίλτρο.

Έχει εντυπωσιακή ισχύ αναρρόφησης 230 mbar χάρη στο μοτέρ 1000 Watt. Το προστατευτικό πλαίσιο εξασφαλίζει ότι ο κάδος των 7.5 λίτρων δεν θα προκαλέσει φθορά στα έπιπλα και άλλα αντικείμενα. Προσφέρει μέγιστη ισχύς αναρρόφησης με την ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας

Παρόλο που η κατανάλωση ενέργειας είναι χαμηλότερη, η ισχύς αναρρόφησης με το εξάρτημα δαπέδου είναι περίπου 25% υψηλότερη από άλλες σκούπες αυτής της κατηγορίας (249 watts έναντι 200 watts). Η σκούπα Τ 7/1 Classic εντυπωσιάζει με τη βέλτιστη ροή αέρα και άρα την βελτιωμένη ισχύ αναρρόφησης. Το καλώδιο του ρεύματος αποθηκεύεται απλά στον γάντζο. Αυτό προλαμβάνει τυχόν ατυχήματα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

Χαρακτηριστικά:

Ενεργειακή Κλάση: D

Απόδοση Καθαρισμού σε Χαλιά: E

Απόδοση Καθαρισμού σε Σκληρό Δάπεδο: C

Ισχύς: 1000 Watt

Χωρητικότητα: 6 lt

Επίπεδο Θορύβου: 74 db

Απορρόφηση: Στερεών

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i