Ηλεκτρική σκούπα για επαγγελματικά αποτελέσματα

Πώς θα βρεις την ιδανική ηλεκτρική σκούπα για σένα

Ηλεκτρική σκούπα για επαγγελματικά αποτελέσματα

Οι σκούπες ηλεκτρικές είναι συσκευές που θεωρούνται απαραίτητες για κάθε οικία. Τα νέας γενιάς προϊόντα που προωθούν οι εταιρείες στην αγορά, μπορούν να κάνουν τη διαφορά ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς.

Η σκούπα επαγγελματικής χρήσης Karcher WD 6 Premium είναι κατάλληλη για πολλαπλές εφαρμογές και έχει ισχυρή απόδοση. Εντυπωσιάζει με την υψηλή αναρροφητική ισχύ της με απόδοση 2000 Watt, αλλά κατανάλωση ρεύματος μόνο 1300 Watt. Είναι εξοπλισμένη με καινοτόμο τεχνολογία αφαίρεσης του πτυχωτού φίλτρου με αποσπώμενη κασέτα. Το φίλτρο μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα χωρίς να έρχεσαι σε καμία επαφή με τη βρωμιά.

Διαθέτει αποσπώμενη λαβή για εύκολο σκούπισμα ακόμα και στα πιο στενά σημεία και δυνατότητα προσαρμογής διαφορετικών εξαρτημάτων. Παρέχει τέλειο καθαρισμό φίλτρου και η αναρροφητική ισχύ επανέρχεται γρήγορα. Προσφέρει ισχυρές δόσεις αέρα, που  σπρώχνουν τη βρωμιά από το φίλτρο στον κάδο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η πρίζα με αυτόματο διακόπτη on/off είναι κατάλληλη για εργασία με ηλεκτρικά εργαλεία και η λειτουργία αναρρόφησης ανάβει αυτόματα με τη σύνδεση του ηλεκτρικού εργαλείου. Οι ρύποι που δημιουργούνται από τις εργασίες με τα ηλεκτρικά εργαλεία καθαρίζονται απευθείας. Διαθέτει ακόμα λειτουργία φυσητήρα όπου δεν είναι δυνατή η αναρρόφηση και προσφέρει εύκολη αφαίρεση ρύπων (χώροι όπου υπάρχουν χαλίκια κ.ά.).

Ο κοχλίας αποστράγγισης συμβάλλεις στην εκκένωση μεγάλων ποσοτήτων νερού, με εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας και η πρακτική θέση στάθμευσης χαρίζει άνετη και εύκολη προσωρινή αποθήκευση του σωλήνα και του πέλματος κατά τη διάρκεια διαλείμματος. Έχει πρακτική αποθήκευση καλωδίου και αξεσουάρ και περιστροφικό διακόπτη (On/Off) με δυνατότητα ρύθμισης ισχύος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i