Κάποιες άγνωστες ιστορίες από τη ζωή του Anthony Bourdain

Η κληρονομιά του Tony μέσα από τις πράξεις του.

Κάποιες άγνωστες ιστορίες από τη ζωή του Anthony Bourdain

Την προηγούμενη Παρασκευή, ο Anthony Bourdain άφησε τον μάταιο τούτο κόσμο, σε ηλικία 61 ετών. Πολλά γράφτηκαν αλλά υπάρχουν κάποια γεγονότα που ίσως αξίζει να αναφερθούν λίγο περισσότερο από τα υπόλοιπα.

Ακολουθούν εμπνευσμένες ιστορίες και περιστατικά του πιο cool storyteller που ασχολήθηκε ποτέ με τη γαστρονομία στο ταξίδι αλλά και το ταξίδι στη γαστρονομία.

Βοήθησε ένα παιδάκι με λευχαιμία μέσω του Make-A-Wish

Πρόκειται για μια ιστορία που έκανε γνωστή ο αρχισυντάκτης του Indulge, Evan Benn, ο οποίος ήταν και αυτός που έφερε σε επαφή τον Bourdain με τον 13χρονο (τότε) Evan Piña-White το 2010, όταν ο τελευταίος έπασχε από λευχαιμία. Ο μικρός ρώτησε τον Bourdain μέσω Twitter που πρέπει να πάει για τέλεια θαλασσινά, μόλις ολοκληρωθεί η θεραπεία του. Ο Tony του απάντησε αμέσως (Ισπανία ήταν η πρότασή του) αλλά δεν περιορίστηκε σε αυτό. Μέσω του Make-A-Wish και με τη βοήθεια του Benn, οργάνωσαν ένα ταξίδι στη Βαρκελώνη και τα καλύτερα εστιατόριά της καθώς και κρουαζιέρα σε άλλα μέρη της Ισπανίας. Ο Bourdain ασφαλώς και συνόδευσε τον Evan και την οικογένειά του, κάνοντας αξέχαστο το ταξίδι τους.

Διάβασε την συνέχεια στο askmen.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i