Η Paulina Porizkova προσπαθεί μέρα με τη μέρα να αλλάξει τη συζήτηση γύρω από τη γήρανση των γυναικών

Το 57χρονο μοντέλο σύντομα θα κυκλοφορήσει το νέο του βιβλίο, δίνοντας ώθηση σε όλες τις γυναίκες να αγαπήσουν τον εαυτό τους όπως είναι.

Paulina Porizkova Splash News / Ideal Image

Όσο κι αν έγινε γνωστή την περίοδο των '90s, η Paulina Porizkova τα τελευταία χρόνια κατάφερε να συγκεντρώσει ένα μεγάλο κοινό, το οποίο στο Instagram φτάνει τους 800 χιλιάδες followers. Καθημερινά οι αναρτήσεις της αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλες τις γυναίκες, καθώς το 57χρονο μοντέλο προσπαθεί να δείξει μια άλλη πλευρά στο ζήτημα της γήρανσης των γυναικών.

Τώρα όλα αυτά τα εμψυχωτικά ποστ που έλαβαν χιλιάδες likes τους προηγούμενους μήνες, τα συγκέντρωσε σε ένα βιβλίο, το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα. Η ίδια πολλές φορές αναφέρθηκε στην πίεση που δέχθηκε στο να δείχνει με έναν συγκεκριμένο τρόπο μετά τα 50. Γι'αυτό τις περισσότερες φορές η ίδια εμφανίζεται σέξι για να σπάσει το στερεότυπο που υπάρχει, πράγμα που έκανε ξανά για να αποκαλύψει το εξώφυλλο του βιβλίου της "No Filter" που θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου. 

 

Η Porizkova ξεκίνησε να εκφράζει τις σκέψεις και τα συναισθήματά της το 2020 στο Instagram ύστερα από τον θάνατο του εν διαστάσει συζύγου της, βιώνοντας τη μοναξιά κατά τη διάρκεια του κορονοϊού. "Ήμουν ξαφνικά μία χωρισμένη γυναίκα που δεν είχε καριέρα, δεν είχε τρόπο να βγάλει χρήματα και που αγνοείται απόλυτα από τον πληθυσμό και νόμιζα πως δεν είναι κουλ γιατί είμαι περισσότερο άνετη τώρα απ'ό,τι ήμουν πριν από 20 χρόνια. Είμαι περισσότερο έξυπνη. Έχω περισσότερη υπομονή. Είμαι περισσότερο πνευματικά περίεργη. Είμαι πιο γενναιόδωρη. Τα πάντα μου είναι καλύτερα. Όμως έχω ρυτίδες και αυτό δεν με κάνει άσχημη. Νόμιζα πως αυτό ήταν άδικό", εξήγησεΌπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της, "δεν ήξερα αν θα έφτανε το μήνυμά μου σε έναν ή σε τρεις και αυτό που έγινε ήταν πέρα από την πιο τρελή μου φαντασία".

Με λίγα λόγια, η ίδια προσπαθεί να αλλάξει τη συζήτηση γύρω από τη γήρανση και τη νοοτροπία που υπάρχει για τις μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες. Η Porizkova εξηγεί πως δεν θέλει να εξαφανίσει την ηλικία της, απλά θέλει να δείχνει καλά όσο μπορεί δεδομένων των περιορισμών, γι'αυτό κιόλας δοκιμάζει διάφορες θεραπείες που θα την κάνουν να νιώθει πιο άνετα με τον εαυτό της, χωρίς να σημαίνει πως θα καταφύγει στις επεμβάσεις. 

Ο λογαριασμός της στο Instagram αντανακλά όλα όσα σκέφτεται κάθε σύγχρονη γυναίκα, οπότε αναμφίβολα αξίζει να της χαρίσεις ένα follow. 

Διαβάστε Επίσης

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i