Η ΕΛ.ΑΣ. προσκαλεί τα παιδιά να ζωγραφίσουν τη Χριστουγεννιάτικη κάρτα της

Η Ελληνική Αστυνομία απευθύνει πρόσκληση σε παιδιά ηλικίας 6-12 ετών να ζωγραφίσουν με θέμα την οδική ασφάλεια, για την εορταστική ηλεκτρονική κάρτα της

zografies

Το τρυφερό μέλλον της κοινωνίας, «επιστρατεύει» η Ελληνική Αστυνομία, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τους μεγάλους στο θέμα της οδικής ασφάλειας και της πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, που εξακολουθούν να αποτελούν μεγάλη πληγή, ειδικά τις ημέρες των εορτών.

Πρόκειται για μια πρωτότυπη και ευρηματική εκστρατεία, με πρωταγωνιστές παιδιά ηλικίας απο 6 έως 12 ετών, που πιθανόν να έχουν να πουν πολύ περισσότερα και σημαντικά, για το σοβαρό αυτό θέμα.

Ειδικότερα, με αναρτήσεις της η ΕΛΑΣ στο facebook και στο twitter, καλεί όλα τα παιδιά να ζωγραφίσουν ό,τι φαντάζονται με θέμα "Ταξιδεύω με ασφάλεια στις γιορτές-Συμβουλές στους γονείς".

Οι ζωγραφιές θα συμπεριληφθούν σε ένα μεγάλο λεύκωμα του Σώματος για την οδική ασφάλεια, ενώ μία ζωγραφιά θα επιλεγεί για την ηλεκτρονική εορταστική ευχετήρια κάρτα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι συμμετοχές πρέπει να σταλούν μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου στο astynomiasocialmedia@gmail.com ή μέσω προσωπικού μηνύματος στο Facebook και στο Twitter της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα υπογράφουν τις ζωγραφιές τους με το μικρό τους όνομα.

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i