Πώς 6 επιτυχημένες γυναίκες περνούν την πρώτη τους ώρα στη δουλειά

Επιχειρηματίες, ηθοποιοί και CEOs μοιράζονται τις χρυσές συμβουλές τους

Πώς 6 επιτυχημένες γυναίκες περνούν την πρώτη τους ώρα στη δουλειά

Πολλές έρευνες παραγωγικότητας αλλά και ψυχολογίας συγκλίνουν στην καθοριστική σημασία που έχει για την πορεία της ημέρας η ρουτίνα του πρωινού ξυπνήματος.

Και πράγματι, μόνο κερδισμένη μπορείς να βγεις από το να οργανώσεις μια δική σου τελετουργία που θα σε προετοιμάζει με τον καλύτερο τρόπο ώστε να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που επιφυλάσσει η νέα μέρα.

Ωστόσο, εξίσου σημαντική είναι και η πρώτη ώρα στη δουλειά- αν αξιοποιηθεί σωστά, μπορεί να σε εφοδιάσει με ένα «στρατηγικό» σχέδιο για τις υπόλοιπες ώρες, πριν το email ή το τηλέφωνό σου πάρει φωτιά. Παρακάτω, διάβασε τι κάνουν 6 επιτυχημένες γυναίκες από διαφορετικούς τομείς, ώστε να κυριαρχήσουν στο φορτωμένο πρόγραμμά τους.

Jessica Alba

Ηθοποιός, επιχειρηματίας και μητέρα, δηλώνει ότι μια τυπική μέρα της είναι γεμάτη meetings. «Συνήθως ξυπνάω νωρίς, πάω τα παιδιά στο σχολείο και μετά ξεκινάω τα meetings», δηλώνει στο Forbes. «Έχω λόγο σε όλες τις δημιουργικές αποφάσεις της εταιρείας μου, από το σχεδιασμό των προϊόντων μέχρι το marketing. Είναι σκληρή δουλειά- έχω το νου μου σε πολλά πράγματα ταυτόχρονα».

Bonus tip: Έλεγξε τη λίστα της ημέρας και υπογράμμισε τη νούμερο 1 προτεραιότητά σου. Εστίασε σε αυτό για να βελτιώσεις τη συγκέντρωσή σου και να νιώσεις περισσότερη ικανοποίηση το βράδυ, όταν θα μπορείς να το διαγράψεις από τη λίστα.

Δες περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i