Τα πρώτα βήματα – 5 σημεία που ίσως δεν σου πέρασε από το μυαλό να ασφαλίσεις

Τα πρώτα βήματα του μωρού είναι συνήθως το επόμενο στάδιο ανησυχίας αλλά και χαράς.

Τα πρώτα βήματα – 5 σημεία που ίσως δεν σου πέρασε από το μυαλό να ασφαλίσεις

Τα πρώτα βήματα του  μωρού είναι συνήθως το επόμενο στάδιο ανησυχίας αλλά και χαράς. Άλλος ένας μικρός πανικός θα κάνει την εμφάνισή του, αφού θα πρέπει να βρεις τις παγίδες που κρύβει το σπίτι σου και να τις αντιμετωπίσεις εγκαίρως!

Για τις περισσότερες από αυτές είσαι ασφαλώς ενήμερη, μιας και δεν είναι δύσκολο να σκεφτείς πως μερικά από τα πιο επικίνδυνα σημεία του χώρου είναι ο καυτός φούρνος της κουζίνας και εκείνη η βιβλιοθήκη που ποτέ δεν βίδωσες τελικά στον τοίχο! Έλα, όμως, που υπάρχουν και μικρότερης “εμβέλειας” παγίδες, τις οποίες ίσως να μην είχες σκεφτεί!

Γι’ αυτό και παρακάτω μπορείς να δεις πέντε μικροπράγματα που μπορεί να μην σου έχουν περάσει από το μυαλό, αλλά θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα, αν το μικρό σου κάνει ήδη τα πρώτα βήματα.

Τα φυτά εσωτερικού χώρου

Τα περισσότερα φυτά που πωλούνται και ίσως να έχεις εφοδιαστεί για το σπίτι σου είναι συνήθως ασφαλή. Ωστόσο, αν λατρεύεις την εσωτερική… βλάστηση και έχεις γεμίσει το χώρο σου με γλάστρες, καλό είναι να τσεκάρεις αν κάποιο από τα φυτά σου είναι τοξικό, προκαλώντας δερματικούς ερεθισμούς ή και στομαχικές διαταραχές. Μην ξεχνάς πως το μικρό σου μέσα από τα πρώτα βήματα ανακαλύπτει τον κόσμο και μέσω της… γεύσης του, βάζοντας τα πάντα στο στόμα του, οπότε θα πρέπει να είσαι ιδιαιτέρως προσεκτική…

Δες τη συνέχεια στο themamagers.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i