Βρήκαμε τις πιο όμορφες λαμπάδες από τα Παιδικά Χωριά SOS και είναι για καλό σκοπό

Κάνε το πιο όμορφο δώρο και βοήθησε τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS.

Οι λαμπάδες της DPAM με τα Παιδικά Χωριά SOS είναι υπέροχες και έχουν εξαιρετικό σκοπό

Το Πάσχα σιγά σιγά πλησιάζει και σίγουρα θα ψάχνεις τις πιο όμορφες λαμπάδες για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Εμείς έχουμε να σου κάνουμε την πιο γλυκιά πρόταση λοιπόν. Οι μοναδικές λαμπάδες που έφτιαξε η DPAM με τα Παιδικά Χωριά SOS.

Συνεργασία DPAM με τα Παιδικά Χωριά SOS

Η DPAM, συνεχίζοντας την πολυετή συνεργασία της με τα Παιδικά Χωριά SOS και φέτος το Πάσχα στηρίζει με αγάπη το έργο τους. Έχεις λοιπόν, την ευκαιρία να προσφέρεις στο παιδί σου, στον αγαπημένο σου, ή στο πνευματικό σου παιδί, μία λαμπάδα των Παιδικών Χωριών SOS με συμβολική αξία και σημαντικό κοινωνικό μήνυμα.

Σκοπός των Παιδικών Χωριών SOS είναι να βοηθούν παιδιά που έχουν βρεθεί μακριά από το φυσικό οικογενειακό τους περιβάλλον και έχουν ανάγκη φροντίδας και προστασίας. Στα Παιδικά Χωριά SOS τους δίνεται η δυνατότητα να ξαναβρούν ένα μόνιμο σπίτι και να ζήσουν σε ένα περιβάλλον το οποίο πλησιάζει το πλαίσιο της βιολογικής οικογένειας, με τη φροντίδα και την αγάπη μιας Μητέρας SOS καθώς και τη συντροφιά των αδελφών και των φίλων τους.

Από 3 Απριλίου λοιπόν, πήγαινε σε ένα κατάστημα DPAM ή στο www.dpam.gr και ανακάλυψε τις λαμπάδες των Παιδικών Χωριών SOS σε διάφορα σχέδια και χρώματα, με υπέροχα διακοσμητικά. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις διατίθενται για τη στήριξη των αναγκών του οργανισμού. Η τιμή πώλησης της κάθε λαμπάδας είναι 12€.

Δες μερικά από τα ξεχωριστά σχέδια στις λαμπάδες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i