5 λόγοι για τους οποίους λατρεύουμε την Παρασκευή!

5 λόγοι για τους οποίους λατρεύουμε την Παρασκευή! Από τα μαθητικά σου χρόνια μέχρι και σήμερα όλοι όμοφωνα σχεδόν συμφωνούν, πως η Παρασκευή είναι η ωραιότερη μέρα της εβδομάδας

Είναι Παρασκευή και είναι γεγονός! Δες γιατί όλοι ομόφωνα λατρεύουμε τις Παρασκευές!

  • Είναι σίγουρα κατάλοιπο από τα μαθητικά χρόνια. Θυμάσαι που λάτρευες τις Παρασκευές, και μισούσες τις Δευτέρες; Η Παρασκευή από την παιδική μας ηλικία είναι συνυφασμένη με την προσμονή του Σαββατοκύριακου, το οποίο από τότε ήταν, αυτό που περιμέναμε όλη την εβδομάδα!
  • Γιατί ξέρεις πως έρχεται Σαββατοκύριακο και δεν θα χρειαστεί να ξυπνήσεις με ξυπνητήρι, ένα από τα πιο καταπιεστικά πράγματα στην καθημερινότητα σου.
  • Όση δουλειά, όσες υποχρεώσεις και να έχεις την Παρασκευή, όλα φαντάζουν πάντα πιο εύκολα και πιο βατά, ενώ οι περισσότεροι συμφωνούν πως η έξοδος την Παρασκευή το βράδυ είναι από τις ωραιότερες της εβδομάδας. Επιστρέφοντας θα ξέρεις πως έχει δύο ολόκληρες μέρες δικές σου!
  • Ξέρεις πως με το που σχολάσεις για περισσότερες από 48 ώρες θα αφιερώσεις το χρόνο σου σε αυτούς που αγαπάς και στον εαυτό σου. Κάνοντας μόνο ότι σε ευχαριστεί, ότι σε τονώνει και ότι σε απομακρύνει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.
  • Οι περισσότεροι λατρεύουν τις Παρασκευές γιατί είναι η τελευταία εργάσιμη ημέρα. Η Παρασκευή σηματοδοτεί το κλείσιμο της εβδομάδας, όποτε ότι και αν έγινε μέσα στην εβδομάδα όσο δύσκολη και να ήταν, έρχεται το Σαββατοκύριακο. Με το που σχολάσεις την Παρασκευή το απόγευμα, "σκάσε" το πιο γλυκό σου χαμόγελο και μετά δικαιούσαι να βάλεις στη διαπασών το “Friday, I'm in love” των Cure. Μη διστάσεις να το τραγουδήσεις. Είναι Παρασκευή, γιατί να το κρύψουμε άλλωστε;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i