Πώς θα διώξεις άμεσα την κούραση

Η Σάντυ Κουτσοστάματη σου υποδεικνύει τα βασικά σημεία που θα σε κάνουν να νιώθεις χαρούμενη και γεμάτη ενέργεια.

αναιμία αναιμία

Οι έρευνες δείχνουν, ότι οι άνθρωποι με περισσότεροι ενέργεια είναι περισσότερο χαρούμενοι. Η ενεργητικότητα είναι ένα από τα κλειδιά της ευτυχίας. Ωστόσο, κάποιες ημέρες, νιώθουμε κάθε άλλο, παρά ενεργοί. Θα μοιραστώ μαζί σου λοιπόν, τρόπους για να μην νιώθεις κουρασμένη και να είσαι γεμάτη ενέργεια. Η καφεΐνη είναι ένας τρόπος, ωστόσο, τα αποτελέσματα δεν είναι μακροπρόθεσμα. Επίσης, οι τρόποι που θα σου προτείνω, θα σου δώσουν λύσεις πιο έγκυρες, μακροπρόθεσμες και θα σε απελευθερώσουν από την εξάρτηση της οποιαδήποτε ουσίας.

1. Λειτούργησε σα να έχεις ενέργεια

Ακόμη κι αν δεν νιώθεις τρομερή ενέργεια, μπορείς να λειτουργείς σαν να έχεις. Αυτό είναι ένα κόλπο για να αρχίσεις να νιώθεις δραστήρια. Ο τρόπος που συμπεριφερόμαστε, επιδρά στο πώς νιώθουμε. Επίσης, τα άτομα που κινούνται με ταχύτητα έχουν και ταχύτερο μεταβολισμό.

2. Μίλησε με φίλους

Έχω παρατηρήσει πως αν νιώθω πεσμένη, η συναναστροφή με κάποια φίλη μου θα με ανεβάσει και θα μου δώσει ώθηση και ενέργεια για την υπόλοιπη ημέρα.

3. Άσκηση

Ακόμη και ένα δεκάλεπτο γρήγορου περπατήματος θα σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι. Είναι πολύ αποτελεσματικό, δοκίμασέ το!

4. Προγραμμάτισε δραστηριότητα που να σου δίνει ικανοποίηση

Μπορείς να εντάξεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα κάτι το οποίο σου δίνει ικανοποίηση και είναι κάτι που το περιμένεις. Απλά σκέψου τι είναι αυτό που σου αρέσει, τι σου δίνει ικανοποίηση και οργάνωσέ το.  

Διάβασε περισσότερα tips στο Missbloom.gr 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i