Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 25 Μαΐου

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 25 Μαΐου

Η νέα Σελήνη στους Διδύμους φέρνει νέα δεδομένα στην επικοινωνία, αυξάνει τις μετακινήσεις, τα ταξίδια και τις διαπραγματεύσεις. Θα ασχοληθούμε με πολλά πράγματα συγχρόνως. Τα νέα ξεκινήματα θα είναι παιχνιδιάρικα, πιο ανάλαφρα, πιο επιπόλαια. Το φλερτ, η διασκέδαση και τα παιχνίδια κυριαρχούν. Θα ασχοληθούμε επίσης με τα παιδιά και τη δημιουργικότητα.

Οι όψεις όμως που σχηματίζονται την ημέρα της πανσελήνου δεν είναι ιδιαίτερα θετικές.

Το τετράγωνο Αφροδίτης/Πλούτωνα δημιουργεί παιχνίδια εξουσίας στις σχέσεις και δυσκολεύει τα οικονομικά μας. Ζήλια, κτητικότητα και απαιτήσεις βγαίνουν στη σκηνή.

Άρης σε αντίθεση με Κρόνο και τετράγωνο με Χείρωνα δημιουργούν μια ψυχρότητα, θυμό ή λεκτική βία. Οι καταστάσεις δεν μας αφήνουν να πάρουμε ανάσα και έρχονται σε αντίθεση με τα θέλω μας. Διεκδικούμε χωρίς να είμαστε ξεκάθαροι, δοκιμάζουμε τα όρια των άλλων. Οικογενειακά θέματα μπορεί να μας απασχολήσουν.

Ας είμαστε πιο ευέλικτοι, ας χρησιμοποιήσουμε το χιούμορ και την καλή διάθεση των Διδύμων για να αποφύγουμε εντάσεις.

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στους Διδύμους φέρνει μια κινητικότητα. Μετακινείσαι περισσότερο ή κάτι μπορεί να αλλάξει με άτομα που συναναστρέφεσαι. Περισσότερη γνώση θα βοηθήσει την επαγγελματική σου πορεία. Έχεις ανάγκη την επικοινωνία, να κάνεις νέες γνωριμίες, να ανταλλάξεις τις απόψεις σου. Θέματα με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες, ΙΧ έρχονται σε πρώτο πλάνο. Οι εξελίξεις θα είναι γρήγορες ή ξαφνικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη στους Διδύμους επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στα εισοδήματά σου ή να προβληματίζεσαι για το πως θα αντεπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου ή να σκέφτεσαι πως θα ξεκινήσεις μια επένδυση. Κάποια έξοδα μπορεί να εμφανιστούν. Βάλε σε μια τάξη τα οικονομικά σου, τακτοποίησε εκκρεμότητες για να νιώσεις πιο ασφαλής. Μπορεί κάποιο κοντινό σου πρόσωπο να σου ζητήσει χρήματα ή να κάνεις μια δουλειά με αδέρφια. Κάποιες αξίες σου επίσης μπορεί να αλλάξουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει νέα ξεκινήματα σε προσωπικές σχέσεις ή επαγγελματικά ή και οικονομικά ζητήματα. Έχεις ανάγκη να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να προβάλλεις τα ταλέντα σου. Κάποιες εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν και με τα αδέρφια σου. Μια νέα δουλειά, με ιδιαίτερη κινητικότητα, επαφές και μετακινήσεις είναι πιθανή. Τα σχέδιά σου πραγματοποιούνται και εξελίσσεσαι. Κάνεις νέες γνωριμίες που σε βοηθούν να πας μπροστά. Μετακινήσεις και ταξίδια ευνοούνται. Απομάκρυνε από τη ζωή σου ότι σε ταλαιπωρεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στους Διδύμους σου ζητά να ξεκαθαρίσεις υποθέσεις και να ξεκουραστείς. Η διαίσθησή σου είναι έντονη. Πρόσεχε τα λόγια σου για να μην γίνουν κουτσομπολιό. Φρόντισε τον εαυτό σου, δες τι πραγματικά θέλεις και κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν. Ένα παρασκήνιο στον επαγγελματικό χώρο είναι πιθανό. Είναι ένα διάστημα που σε προετοιμάζει για κάποιες αλλαγές. Προς το παρών, μείνε να παρατηρείς και απόφυγε τα νέα ξεκινήματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i