Νέο, μεγάλο club στην Αθήνα; Από εμάς είναι ναι!

Αυτό θα γίνει το καινούριο meeting point με τις κολλητές σου.

CLUB WOMEN

Οι γυναίκες θέλουμε όλο το πακέτο. Καριέρα, προσωπική ζωή, διασκέδαση. Για αυτό το τελευταίο, όμως, πώς θα ζήσουμε το δικό μας “Sex & The City” χωρίς τις κατάλληλες επιλογές; Δε μας λείπει ένα μεγάλο nightclub κορίτσια μου;

Μας λείπει!

Meet Up

Θέλουμε ένα καινούριο meeting point με τις κολλητές μας, με κόσμο που θέλουμε να βλέπουμε τριγύρω μας και όχι ενοχλητικούς τύπους που θα μας μαρκάρουν αμήχανα. Θέλουμε instagram stories και φωτογραφίες σε νέα σημεία, που δε θα τα έχουμε δει αμέτρητες φορές σε δεκάδες λογαριασμούς influencers και μη (you know what I mean).

Music Is All We Need

Θέλουμε τη μουσική σε κεντρικό ρόλο με τα σωστά vibes και ωραία ατμόσφαιρα. Θα ακούσουμε και τα pop και τα R'n'B, ακόμα και ένα 10λεπτο από EDM θα αντέξουμε, ειδικά αν ο DJ βρίσκεται σε περίοπτη θέση και είναι και γοητευτικός!

Dress Up

Εάν γίνουν πραγματικότητα τα δύο παραπάνω σενάρια, τότε ναι! Θα ανοίξουμε και εμείς τις ντουλάπες μας και θα φορέσουμε τα εντυπωσιακότερα outfits που μέχρι τώρα ήταν καλά κρυμμένα (και ξεχασμένα), αρκεί όμως να βρούμε ένα καινούριο nightclub που θα γίνει το all time αγαπημένο μας!

Να ξέρετε πάντως, πως υπάρχουν πολλές φήμες... Φήμες ότι κάτι καινούριο ετοιμάζεται από Σεπτέμβρη, αλλά μη με ρωτάτε περισσότερα!

Follow EnVogue Nightclub

Facebook: www.facebook.com/EnVogueNightclub

Instagram: www.instagram.com/envogue_club

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i