Ο κανόνας 8x8x8. Χάκαρε τις ορμόνες σου για να χάσεις κιλά

Mία Αυστραλέζα σύμβουλος καλής υγείας σου λέει τον σωστό τρόπο να αποκτήσεις γρήγορα ένα πιο λεπτό και υγιές κορμί.

Πώς θα δώσεις όγκο στα λεπτά μαλλιά

Αν είσαι ανάμεσα στους ανθρώπους που επηρεάζονται σοβαρά από την πτώση της θερμοκρασίας, τον μουντό καιρό, τις βροχές και τον χειμώνα, είτε ανήκεις σε όσους αισθάνονται άγχος μπροστά στον ερχομό του νέου έτους, κάτι που πρέπει να γνωρίζεις είναι πως δεν είσαι η μόνη. Οι ορμόνες μας αλλά και ο τρόπος που τις διαχειριζόμαστε είναι μία από τις βασικότερες αιτίες των όσων συμβαίνουν στην εμφάνιση και στο σώμα μας. Τα καλά νέα, ωστόσο, είναι ότι είμαστε σε θέση να αλλάξουμε τα δεδομένο όταν αυτά λειτουργούν εναντίον μας.

Σύμφωνα με την Αυστραλέζα σύμβουλο γονιμότητας και καλής υγείας, Nat Kringoudis, η οποία ζει και εργάζεται στη Μελβούρνη οι ορμόνες μας είναι από τα βασικά στοιχεία που καθορίζουν την ζωή και την εμφάνιση μας. «Επηρεάζουν πραγματικά τα πάντα. Από το πώς ξυπνάμε και κοιμόμαστε μέχρι τον κύκλο της περιόδου μας, την διάθεση μας αλλά και τον τρόπο που χωνεύουμε το φαγητό μας,» λέει η Kringoudis.

Δεν είσαι λοιπόν ευχαριστημένη με κάτι από τα παραπάνω ή με κάποιο άλλα βασικά συστατικό της καθημερινότητας σου ένα πράγμα πρέπει κάνεις, σύμφωνα πάντα με την Kringoudis. Να χακάρεις τις ορμόνες σου.

Μιλώντας στη γυναικεία έκδοση της βρετανικής Daily Mail η σύμβουλος γονιμότητας αποκαλύπτει τον χρυσό κανόνα της με την ονομασία 8x8x8 που θα «επιδιορθώσει» τον μεταβολισμό σου.

Διάβασε περισσότερα στο Womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i