«Οι 4 συνήθειες των ελκυστικών ανθρώπων θα σου δείξουν τι αρέσει και τι σαγηνεύει στους ανθρώπους»

Η ψυχολόγος, κοινωνική ερευνήτρια, Αγνή Αλίκη Μαριακάκη, καταπιάνεται με το θέμα σε ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube.

ευθύνη των πράξεών μας

Oι 4 συνήθειες των ελκυστικών ανθρώπων θα σου δείξουν τι αρέσει και τι σαγηνεύει στους ανθρώπους. Σε αυτό το βίντεο θα βρεις τα μυστικά που αποκαλύπτει η επιστήμη πάνω στο τι κάνει τους ανθρώπους να αρέσουν, να έχουν καλή επικοινωνία, να κερδίζουν τους γύρω τους, να δημιουργούν θετικές σχέσεις και καλές συνεργασίες. Οι ελκυστικοί άνθρωποι με απλά μυστικά κερδίζουν τις εντυπώσεις και καταφέρνουν να χτίζουν θετικές σχέσεις με τους ανθρώπους, είτε στην επαγγελματική τους ζωή, είτε στην προσωπική τους ζωή. Αντίθετα με αυτό που πιστεύουν πολύ, δεν είναι υποχρεωτικό να είσαι έξυπνος, καλοντυμένος, ή όμορφος για να γίνεσαι ελκυστικός. Ανθρώπινες, ελκυστικές ιδιότητες και συνήθεις όπως αυτές που εξηγούμε σε αυτό το βίντεο συχνά κερδίζουν πολύ περισσότερο από άλλα προσόντα» γράφει η ψυχολόγος, κοινωνική ερευνήτρια, Agnes Alice Mariakaki σαν σχόλιο στο βίντεο της στο YouTube.

1. Οι ελκυστικοί άνθρωποι σέβονται τα λάθη τους, τις ατέλειες και τις αποτυχίες τους. Δεν παρουσιάζουν έναν τέλειο εαυτό.

Διάβασε τη συνέχεια στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i