Τα pro μυστικά για καλοσχηματισμένα και πλούσια φρύδια

Η Benefit National Brow Expert Λόλα Ντόκα αποκαλύπτει στην Χρυσιάννα Ανδριοπούλου aka Shopranoblog ποια είναι τα προϊόντα που θα της χαρίσουν τα καλύτερα φρύδια που είχε ποτέ.

makeup iStock

Αποκλείεται να μην έχεις ακούσει ότι τα φρύδια είναι το κάδρο του προσώπου. Όσο κλισέ και να είναι αυτή η φράση, καλώς ή κακώς, ισχύει, καθώς πλαισιώνουν τα μάτια, και μπορούν πολύ εύκολα να απογειώσουν ή να καταστρέψουν την εμφάνισή σου. Ποια είναι όμως τα επαγγελματικά μυστικά για πλούσιο αλλά ταυτόχρονο περιποιημένο και φυσικό αποτέλεσμα;

Αυτά ακριβώς αποκαλύπτει η Benefit National Brow Expert Λόλα Ντόκα στο νέο βίντεο στο beautyfest.gr. Έχοντας μαζί της την Χρυσιάννα Ανδριοπούλου aka Shopranoblog, μας μαθαίνει τα πάντα για την τεχνική brow mapping, το τρικ που χρησιμοποιείται στα Brow Bars της Benefit στα καταστήματα Sephora για αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια, η Λόλα δείχνει στην Χρυσιάννα πώς μπορεί να πετύχει ένα πλούσιο αποτέλεσμα στα φρύδια της χρησιμοποιώντας μερικά από τα best selling προϊόντα του brand, όπως τα Precisely my brow pencilGimme Brow+ και 24h Brow Setter. Οι τελικές πινελιές στο μακιγιάζ δίνονται με μερικά ακόμα αγαπημένα προϊόντα, όπως η ολοκαίνουρια They’re Real Magnet Extreme Lengthening mascara και η Χρυσιάννα είναι έτοιμη για τις πρώτες ανοιξιάτικες βόλτες της.

Δες το βίντεο:

 

Όλα τα προϊόντα θα τα βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora, Sephora.gr & Mob App Sephora Greece.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i