10 απλές συνήθειες που θα σε κάνουν να δείχνεις νεότερη

Είναι οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι να κρύψεις χρόνια από την εμφάνισή σου και μάλλον δεν τους έχεις σκεφτεί.

δείχνεις νεότερη iStock

Γιατί απλώς να μεγαλώνεις όμορφα όταν μπορείς να μεγαλώνεις εξακολουθώντας να δείχνεις νέα; Αυτές οι πολύ απλές κινήσεις θα σε κάνουν να δείχνεις λαμπερή,νεανική και γεμάτη φρεσκάδα και ενέργεια κάθε μέρα.

Χαμογέλασε

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα που έγινε πριν λίγα χρόνια, οι ερευνητές ζήτησαν από όσους συμμετείχαν να εκτιμήσουν την ηλικία διάφορων ατόμων βλέποντας τη φωτογραφία τους. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι εκτιμήσεις ήταν πιο ακριβείς στα πρόσωπα που είχαν ουδέτερη έκφραση, ενώ όσα ήταν χαμογελαστά φάνηκαν στους περισσότερους πολύ νεότερα από την πραγματική ηλικία τους.

Φρόντισε τα φρύδια σου

Καθώς μεγαλώνεις, τα γεμάτα και σωστά σχεδιασμένα φρύδια είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να δώσεις ένα σταθερό σχήμα στο πρόσωπο (το περίγραμμα του οποίου αρχίζει να γίνεται όλο και πιο χαλαρό). Διάβασε εδώ όλα τα tips για να αποκτήσεις όμορφα, πλούσια φρύδια.

Χρησιμοποίησε κρέμα χεριών

Ξέρεις ότι τα χέρια είναι ένα από τα πρώτα σημεία του σώματος που προδίδουν την ηλικία σου. Βάζε καθημερινά μια κρέμα χεριών με δείκτη SPF για να τα διατηρείς απαλά και χωρίς κηλίδες και πανάδες που τα κάνουν να δείχνουν γερασμένα. Επιπλέον, μια φορά την εβδομάδα κάνε απολέπιση στην επιδερμίδα τους αναμιγνύοντας αλάτι με χυμό λεμονιού και τρίβοντας το μείγμα πάνω στο δέρμα με μια μαλακή οδοντόβουρτσα.

Δες τη συνέχεια στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i