Τα μυστικά για μια σωστή βάση στο μακιγιάζ

Για τη δημιουργία μιας αψεγάδιαστης εικόνας προετοίμασε την επιδερμίδα σου σωστά για να δεχτεί στη συνέχεια τα προϊόντα κάλυψη.

σωστή βάση στο μακιγιάζ iStock

Πριν απλώσεις οποιοδήποτε προϊόν κάλυψης, βεβαιώσου ότι η επιδερμίδα σου είναι καλά ενυδατωμένη. Αν έχεις κανονική ή ξηρή επιδερμίδα, εφάρμοσε ένα ανάλαφρο έλαιο φροντίδας, το οποίο θα προσφέρει τη λάμψη που επιθυμείς. Αν η επιδερμίδα σου είναι λιπαρή, ενυδάτωσέ τη με τα προϊόντα που χρησιμοποιείς και στο τέλος άπλωσε τονωτική λοσιόν, που θα απομακρύνει τη γυαλάδα και θα συσφίξει τους πόρους. Στη συνέχεια μην παράλειψε την εφαρμογή ενός primer, που θα της εξασφαλίσει λεία υφή.

Όσο λιγότερες στρώσεις μέικαπ απλώσεις τόσο πιο φυσική θα δείχνει η επιδερμίδα σου και, για να το πετύχεις αυτό, κάλυψε πρώτα τις ατέλειες, όπως μαύροι κύκλοι, κοκκινίλες και σημάδια, με εξειδικευμένα κονσίλερ με πορτοκαλί, πράσινο ή λιλά χρώμα. Τώρα μπορείς να εφαρμόσεις το υγρό μέικαπ της επιλογής σου με τα δάχτυλα, καθώς έτσι ζεσταίνεται και εφαρμόζεται τέλεια σε κάθε καμπύλη του προσώπου, με πινέλο ή με νωπό σφουγγαράκι, αν επιθυμείς πολύ ανάλαφρη κάλυψη. Προαιρετικά, εφάρμοσε λίγη πούδρα στη "ζώνη Τ" του προσώπου και κάτω από τα μάτια.

Δες τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i