Όμορφη, αψεγάδιαστη επιδερμίδα χωρίς μεικ απ; Γίνεται!

Το no makeup makeup look που έψαχνες!

καθημερινές συνήθειες iStock

Καλά τα smoky eyes, τα έντονα lip looks και οι γυαλάδες, αλλά μερικές φορές όλες θέλουμε να δείχνουμε "φυσικά" όμορφες, έχοντας τονίσει στρατηγικά ορισμένα key χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Πώς μπορείς λοιπόν να πετύχεις το λεγόμενο no make up make up look ή πολύ απλά να δημιουργήσεις ένα φυσικό μακιγιάζ χωρίς μεικ απ;

How to | Φυσικό μακιγιάζ χωρίς μεικ απ

But first, skincare

Ο πιο εύκολος τρόπος να κάνεις φυσικό μακιγιάζ χωρίς μεικ απ είναι -you guest it!- να έχεις όμορφη και υγιή επιδερμίδα. Για να το πετύχεις αυτό θα πρέπει εκτός από το να τρέφεσαι υγιεινά και να κοιμάσαι για 8 ώρες κάθε μέρα, να φροντίζεις την επιδερμίδα σου. Ο σχολαστικός καθαρισμός πρωί και βράδυ, η καθημερινή ενυδάτωση και η εβδομαδιαία απολέπιση αποτελούν μόνο τα basics για αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Το πιο σημαντικό απ' όλα, το οποίο δεν θα πρέπει να ξεχνάς ποτέ, είναι να απλώνεις αντηλιακό κάθε μέρα χειμώνα-καλοκαίρι.Η καθημερινή έκθεση- ναι, ακόμη και τις μέρες με συννεφιά- στην υπεριώδη ακτινοβολία χωρίς προστασία, ευθύνεται για το 80% των σημαδιών γήρανσης στην επιδερμίδα. Κατά συνέπεια, η καθημερινή αντηλιακή προστασία με ένα προϊόν με υψηλό SPF είναι απαραίτητη αν θέλεις νεανική επιδερμίδα χωρίς ρυτίδες.

Δες τη συνέχεια στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i