Σου φτιάξαμε τη λίστα με 10+2 must have αξεσουάρ για το καλοκαίρι

Τσάντες και παπούτσια που θα αναβαθμίσουν το καλοκαιρινό σου στιλ.

Zoe Black

Δεν χρειάζεται να σου υπενθυμίσω πόσο σημαντικά είναι τα αξεσουάρ για να πετύχεις ένα ολοκληρωμένο look. Είναι αυτά που θα βάλουν την τελική πινελιά στο σύνολο σου και θα τραβήξουν με την πρώτη ματιά τα βλέμματα στην εμφάνισή σου. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, που οι γυναίκες τα αγαπάμε τόσο πολύ και φροντίζουμε να ανανεώνουμε διαρκώς τις συλλογές μας με καινούργια κομμάτια.

Τσάντες, η μεγάλη λατρεία

Τη μεγαλύτερη, βεβαίως, αγάπη οι γυναίκες την έχουμε για τις τσάντες. Οι τσάντες δεν έχουν απλά τον χαρακτήρα ενός αξεσουάρ που θα ομορφύνει το σύνολο, είναι παράλληλα χρηστικές αφού σ' αυτές θα "κρύψεις" τους θησαυρούς που κουβαλάς καθημερινά μαζί σου στη δουλειά, στη σχολή, στις βόλτες ή τις βραδινές εξόδους. Κάθε σχέδιο, μάλιστα, έρχεται να εξυπηρετήσει και διαφορετικές κάθε φορά ανάγκες και περιστάσεις, γι' αυτό δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι χρειάζεσαι πολλές.

Σακίδια πλάτης σε διάφορα χρώματα, ευρύχωρες και βολικές shopper bags, κομψές τσάντες ώμου με χρυσές αλυσίδες, τσάντες χειρός με πλεκτό σχέδιο, στιλάτες τσάντες ταξιδιού, τσάντες που φοριούνται χιαστί ή μοντέρνα τσαντάκια μέσης, είναι κάποια από τα σχέδια που εξυπηρετούν πάντα μια κομψή εμφάνιση.

Μπορείς, μάλιστα, να κάνεις επιλογές ανάμεσα σε ουδέτερα και κλασικά χρώματα, όπως το μαύρο ή το καφέ, που θα σου εξασφαλίσουν timeless κομψότητα ή να επιλέξεις κομμάτια σε χρώματα του καλοκαιριού όπως το ροζ, το γαλάζιο, το κίτρινο ή το χρώμα της μέντας που θα φέρουν φρεσκάδα και δροσιά στο στιλ σου.

Ο shopping προορισμός που ξεχωρίσαμε

Φαντάσου, λοιπόν, τώρα να μπορείς να τα βρεις όλα συγκεντρωμένα σ' ένα κατάστημα. Εμείς πάντως το βρήκαμε και στο προτείνουμε για να μπορείς να κάνεις εύκολα τις αγορές σου μέσα από μια τεράστια ποικιλία σε χρώματα και σχέδια. Το zoeblack.gr είναι ο νέος αγαπημένος μας online shopping προορισμός για τσάντες - κι όχι μόνο. Εδώ θα βρεις ακόμα παπούτσια, κοσμήματα κι άλλα αξεσουάρ όπως ζώνες και στέκες για τα μαλλιά. Όλα απαραίτητα, ασφαλώς, για να αναβαθμίσεις το καλοκαιρινό σου στιλ.

Εκτός από τη μεγάλη ποικιλία σε τσάντες κι άλλα αξεσουάρ που λατρεύουμε, μας εντυπωσίασε η μοντέρνα αισθητική του e-shop, η εύκολη πλοήγηση αλλά και οι πολύ ενημερωμένες συλλογές που φιλοξενεί σε τιμές που είναι προσιτές και σου επιτρέπουν να βάλεις στη λίστα αγορών σου περισσότερα από ένα κομμάτια. Όλες θέλουμε, για παράδειγμα, να κρατήσουμε μια τσάντα με αλυσίδα ή με κρόσσια ή μία τσάντα σε οβάλ σχήμα και να φορέσουμε ίσια σανδάλια, που έχουν ξεχωρίσει στα fashion trends. Όπως επίσης μας ενθουσίασε και η επιλογή που προσφέρεται σε πιο κλασικές σιλουέτες, γιατί και τα basic κομμάτια - εκτός από τα trendy- είναι απαραίτητα για μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα.

Το νέο αγαπημένο online κατάστημα, λοιπόν, ακούει στο όνομα Zoe Black και έχουμε ήδη βάλει στη shopping list μας 10 τσάντες και 2 ζευγάρια παπούτσια για το φετινό καλοκαίρι. Πάρε ιδέες κι εσύ και κάνε τις αγορές σου από τώρα για να είσαι έτοιμη για ένα ενδιαφέρον στιλιστικά καλοκαίρι.

Οι επιλογές μας

τσαντα

Τσάντα ώμου με μεγάλη θήκη και κλείσιμο με φερμουάρ, zoeblack.gr

τσαντα

Τσάντα χιαστί μεγάλη με χειρολαβή και ρυθμιζόμενο λουρί ώμου, zoeblack.gr

τσαντα

Τσάντα πλάτης καπιτονέ με χειρολαβή, zoeblack.gr

τσαντα

Τσάντα χειρός με πλεκτό σχέδιο, zoeblack.gr

τσαντα

Τσάντα ώμου με επενδυμένη χειρολαβή με ύφασμα, zoeblack.gr

τσαντα

Σακίδιο πλάτης με καπάκι, zoeblack.gr

τσαντα

Τσάντα μεγάλη ώμου με πιέτες και κλείσιμο με μαγνητικό κούμπωμα και λουρί ώμου, zoeblack.gr

τσαντα

Τσάντα ώμου με εξώραφα και κρόσσια. Κλείσιμο με φερμουάρ., zoeblack.gr

τσαντα

Τσάντα ώμου εμπριμέ με μονόχρωμο λουρί ώμου, zoeblack.gr

τσαντα

Τσάντα ώμου οβάλ με πιέτα και λουρί ώμου, zoeblack.gr

τσαντα

Ίσιο πέδιλο με αγκράφες, zoeblack.gr

τσαντα

Ίσιο πέδιλο, zoeblack.gr

Πηγή: missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i