Καταπολέμηση της κυτταρίτιδας: Μάθε τα πάντα για την πιο αποτελεσματική θεραπεία, LPG endermologie

Όλες οι λεπτομέρειες για την αποτελεσματική και ανώδυνη θεραπείας κυτταρίτιδας: Η διαδικασία, το αποτέλεσμα, οι τιμές.

Καταπολέμηση της κυτταρίτιδας iStock

Από τη Μαίρη Φιλιππαίου, αισθητικό, ιδιοκτήτρια του MF DAY SPA.

Καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, της επιδερμικής χαλάρωσης και του το­πικού πάχους, ένας από τους πιο κοινούς αισθητικούς στόχους στο γυναικείο φύλο. Πώς όμως θα καταφέρεις να απαλλαγείς; Η παρακάτω θεραπεία είναι και η πιο διαδεδομένη για την καταπολέμηση της όψης φλοιού πορτοκαλιού. 

Η τεχνική LPG endermologie είναι η πιο πρόσφατη και πλέον ενδεδειγμένη και αποτελεσματική θεραπεία για μείωση της κυτταρίτιδας και την μη επεμβατική λιπογλυπτική σώματος. Πρόκειται για μια 100% φυσική, ασφαλή (εγκεκριμένη από το FDA) και απολύτως ανώδυνη τεχνική. Η τεχνική LPG endermologie είναι κατάλληλη για:
 

  • τη μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους
  • λιπογλυπτική: λειαίνει την όψη της φλούδας πορτοκαλιού
  • σμίλευση του σώματος

Επιστημονικές έρευνες οι οποίες έγιναν σε κορυφαίες πανεπιστημιακές κλινικές μας λένε ότι μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τα αποτελέσματα της θεραπείας.

Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται;

Η θεραπεία LPG Endermologie βοηθάει στο αδυνάτισμα, καθώς ενεργοποιεί τη διαδικασία της λιπόλυσης, διασπώντας και απελευθερώνοντας τα λιπαρά οξέα. Συμβάλλει στην αποκατάσταση του σώματος μετά την εγκυμοσύνη και στην τόνωση του περιγράμματος του σώματος.Επιπλέον, διεγείρει τους ινοβλάστες ενισχύοντας τη δομή του κολλαγόνου και των ινών ελαστίνης, τονώνοντας και σφίγγοντας το δέρμα. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά, εφόσον μέσα σε λίγες συνεδρίες είναι δυνατόν να αναδιαμορφωθεί το σώμα σας και να χαθούν αρκετοί πόντοι. Η θεραπεία είναι ιδανική για κοιλιά, γλουτούς, χέρια, πλάτη και όπου αλλού εναποτίθεται λίπος.

Πόσο διαρκεί κάθε συνεδρία και πόσες επαναλήψεις χρειάζονται:

Η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 30 λεπτά και συνιστώνται 1-3 εφαρμογές την εβδομάδα. Ένας κύκλος 12 συνεδριών θεωρείται συνήθως επαρκής για ορατά αποτελέσματα.

Τι είναι;

Η Endermologie είναι η μόνη καθαρά ιατρική μέθοδος εγκεκριμένη από το FDA για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας με την πλέον εξελιγμένη τεχνολογικά συσκευή, το cellu M6. Η κυτταρίτιδα είναι ένα πρόβλημα που παρουσιάζεται σε μηρούς, γλουτούς κοιλιά και μπράτσα και ταλαιπωρεί το 85% των γυναικών μετά την εφηβεία και το 95% μετά την ηλικία των 30. Η εφαρμογή της στηρίζεται στη χρήση μιας μηχανικής συσκευής που διαθέτει δύο ρυθμιζόμενους κυλίνδρους και στην ελεγχόμενη αναρρόφηση. Το LPG λειαίνει τις πτυχές του δέρματος και αυξάνει τις μεταβολικές ανταλλαγές και την παροχέτευση των κατακρατήσεων.

Σε ποιους απευθύνεται;

Σε όλους όσους έχουν κυτταρίτιδα η τοπικό πάχος η κατακρατήσεις υγρών. Είναι απόλυτα φυσική μέθοδος που θα φέρει γρήγορα αποτελέσματα στην εικόνα του σώματος σας.

Τα βήματα της θεραπείας είναι:

  • Θα φορέσεις μια ειδική φόρμα γιατί έτσι δεν θα υπάρξουν μελανιές.
  • Η μέθοδος LPG endermologie έχει πολλά πρωτόκολλα και θα εφαρμοστεί σε εσένα αυτό που αντιστοιχεί στο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουμε.
  • Η ελεγχόμενη μηχανική κινητοποίηση του συνδετικού ιστού δρα άμεσα: κατά των κατακρατήσεων, διεγείρει το κυκλοφορικό σύστημα, βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, μειώνει των όγκο των λιποκυττάρων.

Δες περισσότερες πληροφορίες για τη θεραπεία LPG Endermologie και τις τιμές στο mfdayspa.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i