7 έξυπνες κινήσεις που βοηθούν θεαματικά στη μείωση των ρυτίδων

Και όμως, οι ρυτίδες δεν είναι ένας εχθρός που δεν μπορείς να εξολοθρεύσεις. Διάβασε τι έχουμε να σου προτείνουμε και δες το θαύμα

μείωση των ρυτίδων iStock

Ρυτίδες, ένας εχθρός που θεωρείς τόσο ακατανίκητο, που σχεδόν παύεις πλέον να πολεμάς. Όμως, μπορεί να κέρδισαν την μάχη, όχι όμως και τον πόλεμο. Και τώρα ήρθε η ώρα να μάθεις πώς θα αντιμετωπίσεις τις ρυτίδες ώστε να φαίνονται λιγότερο με φυσικούς τρόπους.

Κοιμήσου ανάσκελα

Οι μικρές γραμμές που κάνει το πρόσωπό σου όταν κοιμάσαι στο πλάι και πιέζεις το δέρμα, σχηματίζουν ρυτίδες που σιγά σιγά βαθαίνουν. Μην πιστέψεις λοιπόν ότι γέρασες εν μια νυχτί, η στάση ύπνου φταίει για όλα!

Ο σολομός

Γιατί πρέπει να τρως σολομό; Γιατί αυτός, και μαζί με άλλα ψάρια αυτής της κατηγορίας, είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, ένα από τα βασικά συστατικά που σου προσφέρουν υγιές και λαμπερό δέρμα. Παράλληλα, συνιστά πηγή λιπαρών Ωμέγα 3, στοιχεία που -σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες- διατηρούν φρέσκο το δέρμα και μειώνουν την εμφάνιση ρυτίδων.

Φέρτο πιο κοντά

Ούτε πιο κοντά, ούτε πιο μακρυά. Μην παραβλέπεις το γεγονός ότι ίσως ήρθε η ώρα να φορέσεις και εσύ γυαλιά μυωπίας. Η έκφραση που κάνεις ζαρώνοντας τα μάτια σου προκειμένου να διαβάσεις τα μικρά μικρά αυτά γραμματάκια δεν βοηθάει την περιοχή των ματιών, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ρυτίδες με το πέρασμα του χρόνου. Το ίδιο ισχύει και για τα γυαλιά ηλίου, που είναι απαραίτητα, χειμώνα-καλοκαίρι, για την αποφυγή του "ποδιού της χήνας" και οποιουδήποτε άλλου ποδιού...

Δες τη συνέχεια στο missbloom.gr

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i