Summer in the city: Τι να φορέσω για καφέ, στο θερινό σινεμά, σε zoom call;

3 outfits για το καλοκαιρινό στιλ στο γραφείο, τη ρομαντική έξοδο με το αγόρι και τις βόλτες για shopping με τις φίλες. Το #FashionChallenge με τα νέα καλοκαιρινά κομμάτια της Attrattivo.

Attrattivo

Το καλοκαίρι αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για να πειραματιστούμε με το στιλ μας και να υιοθετήσουμε νέες τάσεις, όπως επίσης και να δοκιμάσουμε σχέδια και prints που στερηθήκαμε κατά τη διάρκεια των μουντών χειμερινών μηνών. Αυτό, λοιπόν, κάναμε και εμείς συμμετέχοντας στo #FashionChallenge που της Attrattivo και του Miss Bloom.

H ομάδα του Miss Bloom σε συνεργασία με το αγαπημένο ελληνικό brand, οργανώσαμε ένα παιχνίδι γεμάτο μόδα και καλοκαιρινά κομμάτια από τη νέα συλλογή της Attrattivo. Πρόκειται για δυο δοκιμασίες: Μία που αφορά τη δημιουργία outfits για την πόλη και μία για το νησί. Για κάθε fashion destination δημιουργήθηκε ένα βίντεο στο οποίο θα ανακαλύψεις 3 διαφορετικά looks για 3 διαφορετικές περιστάσεις. Μάλιστα, σε κάθε look υπάρχει και ένα ''twist'', το οποίο αναβαθμίζει το σύνολο κάνοντας το ιδανικό για την εκάστοτε περίσταση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MissBloom.gr (@missbloomgr)

 

Ανακάλυψε παρακάτω τα 3 Attrattivo outfits για την πόλη, που περιλαμβάνουν προτάσεις για το καλοκαιρινό στιλ στο γραφείο, τη ρομαντική έξοδο και τις βόλτες για shopping με τις φίλες.

#FashionChallenge: Summer in the city

"Έδωσες ραντεβού με τις φίλες σου για να πάτε για ψώνια και μετά για χαλαρό καφέ. Δεν θέλεις όμως πάλι να βάλεις τζιν και τα sneakers σου. Τι επιλέγεις να φορέσεις;"

Στο πρώτο σύνολο επέλεξα μία άνετη και δροσερή ολόσωμη denim φόρμα, η οποία ήταν ιδανική τόσο για τα ψώνια όσο και για τον καφέ έπειτα. Όσον αφορά τα υποδήματα, τα μαύρα σανδάλια της Attrattivo με τα ιδιαίτερα λουράκια ήταν καταπληκτική προσθήκη. Βέβαια, ήθελα να προσθέσω κάτι παραπάνω, ένα κομμάτι που θα έδινε έξτρα στιλιστικούς πόντους στο σύνολο. Αυτό, λοιπόν, ήταν το λευκό T-shirt, ενώ μία μαύρη τσάντα με crochet λεπτομέρεια ολοκλήρωσε το casual look.

Attrattivo

Ολόσωμη denim φόρμα (θα τη βρεις εδώ), λευκό T-shirt, τσάντα με λουρί (θα τη βρεις εδώ) και σανδάλια με λουριά (θα τη βρεις εδώ).

"Σε παίρνει τηλέφωνο το αγόρι σου και σου λέει ότι θα περάσει να σε πάρει για να πάτε θερινό σινεμά που του έχει λείψει. Πώς θα κάνεις το look σου να μοιάζει λίγο πιο θηλυκό;"

Στη δεύτερη περίσταση επέλεξα ένα σκουρόχρωμο καμπάνα jean, που κολακεύει κάθε σωματότυπο, ενώ φέρει και μία '70s διάθεση σε κάθε σύνολο. Για το πάνω μέρος του συνόλου ιδανικό ήταν ένα crop με φλοράλ μοτίβο σε παστέλ πράσινη απόχρωση. Η συγκεκριμένη μπλούζα έφερε μία χαρακτηριστική λεπτομέρεια στην πίσω μεριά. Έπειτα, πρόσθεσα μεσαίου ύψους εσπαντρίγιες σε ουδέτερη απόχρωση και ένα σκούρο μπλε jacket ώστε να κάνω το σύνολο ακόμα πιο θηλυκό.

Attrattivo

Παντελόνι τζιν καμπάνα (θα το βρεις εδώ), cropped top με δέσιμο πίσω (θα το βρεις εδώ), εσπαντρίγιες πλατφόρμα με δέσιμο (θα τις βρεις εδώ) και μονόχρωμο σακάκι (θα το βρεις εδώ).

"Δουλεύεις από το σπίτι και λαμβάνεις e-mail από τη δουλειά σου για επείγον zoom meeting. Τι αλλάζεις αμέσως στο look σου;"

Σε αυτό το outfit επέλεξα ένα αέρινο φόρεμα, ιδανικό τόσο για το σπίτι όσο και για τις casual εμφανίσεις. Τα ταμπά σανδάλια του look πρόσθεσαν μία πινελιά street style στην τηλεργασία, ανεβάζοντας τη διάθεση στο σπίτι. Ωστόσο, για το zoom meeting με τους συναδέλφους πρόσθεσα ένα φόρεμα με κουμπιά σε σκούρα πράσινη απόχρωση ως πανωφόρι, που έκανε το look αρκετά πιο επαγγελματικό και κατάλληλο.

Attrattivo

Φόρεμα κοντό με τιράντες και λουλούδια (θα το βρεις εδώ), φόρεμα με γιακά (θα το βρεις εδώ) και πέδιλα flatform με λουριά (θα τα βρείς εδώ)

πηγή: missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i