Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών: Υιοθετούμε τo μανιφέστο της Μπλε Ομορφιάς!

Με αφορμή τη σημερινή μέρα, η Biotherm ανακοινώνει με υπερηφάνεια το λανσάρισμα της νέας καμπάνιας της μάρκας για τη βιωσιμότητα Live By Blue Beauty.

Biotherm iStock

Πρωτοπόρος στη δέσμευση του "Blue Beauty", η Biotherm επεκτείνει τη στρατηγική βιωσιμότητας της μάρκας και δεσμεύεται στην πρωτοβουλία Live By Blue Beauty. 

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας των Ωκεανών, η Biotherm ανακοινώνει με υπερηφάνεια το λανσάρισμα της νέας καμπάνιας της μάρκας για τη βιωσιμότητα Live By Blue Beauty.

Biotherm

Η Biotherm είναι μία από τις πρώτες παγκοσμίως κορυφαίες μάρκες καλλυντικών που δεσμεύεται, ήδη από το 2012, για τη "Μπλε Ομορφιά", μια ολιστική προσέγγιση της ομορφιάς που επιδιώκει να προσφέρει προϊόντα που φροντίζουν την επιδερμίδα και, παράλληλα, φροντίζουν τον πλανήτη και, κυρίως, τον Μπλε Πνεύμονα του πλανήτη, τον ωκεανό.

Στην Ελλάδα, η Biotherm συνεργάζεται με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Helmepa σε μια εκστρατεία ενημέρωσης ώστε να κινητοποιηθεί η κοινότητα των Water Lovers και όλοι μαζί να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους ωκεανούς μας.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i