Βρήκαμε 5 ιδανικά χτενίσματα για τις bad hair days σου

Λίγο hair inspo για τις in-between μέρες λουσιμάτων.

χτενισμα Instagram @mia.dickerson

Διανύεις συχνά τελευταία τις λεγόμενες "bad hair days"; Κάτι ο παρατεταμένος εγκλεισμός στο σπίτι, κάτι το ότι ενδεχομένως να μην έχεις πολλή διάθεση να ασχοληθείς με τα μαλλιά σου, καταλήγεις συχνά να κυκλοφορείς με τα μαλλιά ελεύθερα κάτω, στην καλύτερη πιασμένα σε ένα χαλαρό messy bun, στη χειρότερη σχεδόν... αναμαλλιασμένη.

Σε καταλαβαίνουμε, αφού όλες σχεδόν έχουμε περάσει αυτή τη φάση, ιδίως αυτήν την περίοδο που δεν έχουμε και κάποια συγκεκριμένη εκδήλωση να πάμε, και που να απαιτεί από εμάς άψογα χτενίσματα.

Παρ' όλα αυτά σου εγγυώμαστε ότι αν μπεις στη διαδικασία να φτιάξεις τα μαλλιά σου ακόμα και αν πρέπει να μείνεις σπίτι, η διάθεσή σου θα αλλάξει μονομιάς! Άλλωστε, όλο και κάποιο zoom call θα σε κάνει να περιποιηθείς έστω και λίγο το χτένισμά σου, αφού μάλιστα είναι και από τα λίγα που ξεχωρίζουν on camera.

Οι παρακάτω εικόνες θα σε εμπνεύσουν για τα επόμενα hair styles σου, που μάλιστα είναι κατάλληλα και για τις ημέρες που δεν έχεις χρόνο να λούσεις τα μαλλιά σου, ή για τις ημέρες μεταξύ λουσιμάτων που απλά θέλεις να "φρεσκάρεις" το χτένισμα και την τρίχα χωρίς λούσιμο.

Δες τη συνέχεια στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i