Θα τα ερωτευτείς! Τα 5 απαραίτητα outfits για τις διακοπές σου στο νησί

Οι super καλοκαιρινές προτάσεις που πρέπει να έχεις στη βαλίτσα σου.

outfit διακοπών

Το καλοκαίρι είναι εδώ και δεν βλέπουμε την ώρα να ξεφύγουμε από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης, αναζητώντας ηρεμία και χαλάρωση στα υπέροχα νησιά της χώρας μας. Τα πλάνα για τις φετινές διακοπές έχουν ήδη γίνει και εμείς σκεφτόμαστε από τώρα τα ιδανικά σύνολα, που θα μας συνοδεύσουν στις φετινές καλοκαιρινές και παραθαλάσσιες εξορμήσεις μας.

Η βαλίτσα των διακοπών, άλλωστε, αποτελεί μία χρονοβόρα διαδικασία. Χρειάζεται μέρες ακόμα και εβδομάδες για να συγκεντρώσουμε τα ''απαραίτητα'' της, ενώ συνεχώς τα fashion items της αλλάζουν. Για αυτό και χρειαζόμαστε έμπνευση και ίσως μία μικρή βοήθεια στο styling για να είμαστε έτοιμες και κομψές.

Ως από μηχανής θεός έρχεται η νέα καλοκαιρινή συλλογή της Pink Woman και η καμπάνια της, που έχει εμπνευστεί από ταξίδι σε ένα ελληνικό νησί. Με φόντο την Πάρο, το brand προσπάθησε να αναδείξει όλες τις fashion επιλογές, που μπορεί να έχει η κάθε μία μας για τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις σε κάθε περίσταση.

Τα καλοκαιρινά σύνολα της Pink Woman θα σου λύσουν τα χέρια

Εμείς, λοιπόν, είδαμε τη νέα συλλογή και ενθουσιαστήκαμε, ενώ ξεχωρίσαμε 5 σύνολα με καλοκαιρινά κομμάτια Pink Woman ιδανικά για τις διακοπές σου στο νησί και σου τα παρουσιάζουμε παρακάτω.

Co-ord

Αρχικά, από τη βαλίτσα σου δεν πρέπει να λείπει ένα matching σύνολο, που είναι ιδανικό για κάθε περίσταση. Ωστόσο, χρειάζεσαι ένα με fun αποχρώσεις και prints.

Δες τη συνέχεια στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i