Εννιά hacks για να βάλεις σωστά τη μάσκαρα

Ένας μικρός οδηγός για να αποκτήσεις τις μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες που ονειρεύεσαι μόνο με το βουρτσάκι της μάσκαρα.

Πώς να βάλω σωστά τη μάσκαρα iStock

Αν το ερώτημα του "πώς να βάζω σωστά τη μάσκαρα" σε απασχολεί, είμαστε μαζί σου. Γνώριζες ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν φοράνε σωστά τη μάσκαρα στις βλεφαρίδες τους, με αποτέλεσμα να μην έχουν συχνά το αποτέλεσμα που ονειρεύονται; Αν δώσεις βάση σε μερικά απλά tips και μεταχειριστείς το συγκεκριμένο, θαυματουργό προϊόν με λίγο διαφορετικό τρόπο, τότε θα δεις θεαματικά αποτελέσματα τόσο στις βλεφαρίδες όσο και στο συνολικό μακιγιάζ σου. Θα διαπιστώσεις ότι δεν θα χρειαστεί να ξαναφορέσεις ούτε ψεύτικες πλέον!

#1. Καταρχάς, είναι πολύ σημαντικό να μην ανοιγοκλείνεις το βουρτσάκι της μάσκαρα στο μπουκαλάκι της, καθώς αυτή η κίνηση επιτρέπει στον αέρα και στα διάφορα βακτήρια να εισέλθουν στο προϊόν, με αποτέλεσμα αυτό να ξεραίνεται και να χαλάει συντομότερα.

#2. Άλλο ένα μικρό λαθάκι για το οποίο είμαστε ένοχες οι περισσότερες είναι ότι απλώνουμε το προϊόν στις βλεφαρίδες μας περνώντας το βουρτσάκι πάνω τους, χωρίς να το "δουλεύουμε" καθόλου. Η σωστή κίνηση είναι να μένεις με το βουρτσάκι στη ρίζα των βλεφαρίδων όσο το δυνατόν περισσότερη ώρα και να κουνάς δεξιά και αριστερά το βουρτσάκι καθώς ανεβαίνεις προς τα πάνω, διαχωρίζοντάς τες ταυτόχρονα και δίνοντας τον επιθυμητό όγκο.

Δες τη συνέχεια στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i