Τα αντηλιακά που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα σου

Τα HEI POA προστατεύουν την επιδερμίδα από την ήλιο, ενυδατώνοντας την σε βάθος και τυλίγοντάς την με ένα εξωτικό άρωμα.

hei poa iStock

Το καλοκαίρι είναι επιτέλους εδώ και η αντηλιακή προστασία (πρέπει να) είναι ένα από τα κύρια μελήματα όλων μας. Οι ακτίνες του ήλιου είναι τόσο επικίνδυνες για την επιδερμίδα και την υγεία, που καλό είναι το αντηλιακό να έχει περίοπτη θέση στο νεσεσέρ σου.

Είτε έχεις σχεδιάσει από νωρίς τις καλοκαιρινές αποδράσεις σου, είτε προτιμάς να μείνεις στην πόλη, το μόνο σίγουρο είναι ότι το αντηλιακό είναι απαραίτητο όπου κι αν είσαι, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η HEI POA έχει φροντίσει να δημιουργήσει μια σειρά αντηλιακών προϊόντων ενσωματώνοντας στις προστατευτικές συνθέσεις τους το εξαιρετικά ευεργετικό λάδι monoï Ταϊτής, που ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα. Το ακόμα καλύτερο είναι ότι αφήνουν στο δέρμα ένα απίθανο άρωμα, τη χαρακτηριστική εξωτική μυρωδιά των HEI POA, κάνοντάς σε να θες να τα απλώνεις στην επιδερμίδα σου συνέχεια.

                               

hei poa

Η αντηλιακή σειρά αποτελείται από 6 προϊόντα που παρέχουν από χαμηλή έως πολύ υψηλή προστασία από τον ήλιο. Οι υφές τους ικανοποιούν κάθε ανάγκη και προτίμηση, αφού διατίθενται τόσο σε μορφή ξηρού ελαίου όσο και γαλακτώματος. Έτσι, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στο Monoï Dry Oil SPF6 ή SPF15,, το αντηλιακό λάδι για σκουρόχρωμες ή ήδη μαυρισμένες επιδερμίδες ή στο monoï Milk με SPF20 αν προτιμάς υφή γαλακτώματος.

hei poa

Εάν πάλι επιθυμείς υψηλότερη προστασία ή εάν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα που καίγεται εύκολα στον ήλιο, θα σου προτείναμε να προτιμήσεις τα αντίστοιχα αντηλιακά λάδια ή το Monoï milk που παρέχουν πολύ υψηλή προστασία απ' τον ήλιο με SPF30 και 50.

hei poa

Τι γίνεται όμως αν καθίσεις λίγο παραπάνω κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο; Σού έχουμε τη λύση κι εδώ, αφού η HEI POA διαθέτει στη φαρέτρα της το θαυματουργό After Sun Milk. Ένα γαλάκτωμα για φροντίδα μετά τον ήλιο, που περιέχει στη σύνθεσή του καταπραϋντική Aloe Vera αλλά και ενυδατικό λάδι monoï Ταϊτής. Χαρίζει αίσθηση άνεσης και ανακούφισης στο ταλαιπωρημένο από τον ήλιο δέρμα, αλλά και παρατείνει το μαύρισμα.

Τα προϊόντα HEI POA διατίθενται σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα. Ενημερώσου για τις όλες σειρές προϊόντων περιποίησης στο heipoa.gr, καθώς και για τα σημεία πώλησης εδώ. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i