Ένας φυσικός τρόπος για να προστατευτείς από τον ιδρώτα

Το μαγνήσιο είναι το φυσικό συστατικό που αξιοποιείται από τη NIVEA για τη δημιουργία μιας νέας, καινοτόμου σειράς αποσμητικών.

nivea iStock

Μπορεί να βρισκόμαστε στις αρχές του καλοκαιριού, όμως ο υδράργυρος έχει δείξει από πολύ νωρίς τις διαθέσεις του. Με τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν επικίνδυνα και τον καύσωνα να μας ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες, πιθανόν να έχεις παρατηρήσει ότι τα επίπεδα ιδρώτα στο σώμα σου είναι πολύ ανεβασμένα.

Και δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από το να νιώθεις τον ιδρώτα να τρέχει στο σώμα σου, να κολλάει στα ρούχα σου, και φυσικά, να δημιουργείται ανεπιθύμητη κακοσμία. 

Σύμμαχός σου στην καταπολέμησή του είναι, εκτός από τα συχνά, δροσερά ντους όποτε αυτό είναι εφικτό, ένα πολύ καλό αποσμητικό που θα σε προστατεύει όλη μέρα τόσο από τον ιδρώτα όσο και από την κακοσμία.

Κι αν ακόμα δεν έχεις βρει το κατάλληλο που να σε ικανοποιεί πλήρως, σού έχουμε τη λύση: Ανακαλύψαμε το Magnesium Dry Fresh, το πρώτο NIVEA αποσμητικό με φυσική προστασία κατά του ιδρώτα, που περιέχει μαγνήσιο, ένα φυσικό συστατικό το οποίο προσφέρει αποδεδειγμένη μείωση του ιδρώτα όλη την ημέρα.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι η NIVEA, μέσω της νέας αποσμητικής σειράς NIVEA Magnesium Dry, αξιοποιεί τη δύναμη του μαγνησίου για την ανάπτυξη μιας νέας γενιάς αποσμητικού.

Πιο συγκεκριμένα, το Magnesium Dry Fresh αναπτύχθηκε προσεκτικά μετά από έξι χρόνια ερευνών για να καλύψει τις ανάγκες γυναικών και ανδρών που αναζητούν αποτελεσματικές λύσεις, οι οποίες ανταποκρίνονται σε ένα πιο φυσικό και υγιεινό τρόπο ζωής. Η μοναδική καινοτόμος σύνθεση με φυσικό μαγνήσιο, προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τον ιδρώτα και τις οσμές, με 0% αλουμίνιο και 0% αλκοόλ.

Το μαγνήσιο είναι ένα από τα βασικά στοιχεία στον οργανισμό μας με πολλά πλεονεκτήματα γι' αυτόν. Ενισχύει την απόδοσή μας κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης, ενώ παράλληλα βοηθάει στην αποθεραπεία και στη ρύθμιση του οργανισμού μας. Φέτος, λοιπόν, η NIVEA εμπνέεται από τα οφέλη του φυσικού μαγνησίου και το εφαρμόζει ως καινοτόμο συστατικό μιας αξιόπιστης προστασίας κατά του ιδρώτα.

Πώς το πευχαίνει αυτό;

Ενώνοντας τις δυνάμεις του μαγνησίου που υπάρχει στη φύση, με εκείνες του στεατικού οξέως, ενός σημαντικού συστατικού φυτικών ελαίων που συναντάμε στο ανθρώπινο σώμα, με αποτέλεσμα να παρέχεται προστασία κατά του ιδρώτα και των οσμών με τον πιο φυσικό τρόπο.

Η νέα σειρά NIVEA Magnesium Dry έρχεται με τρία αποσμητικά. Τα δύο από αυτά (Magnesium Dry Fresh & Magnesium Dry Original) απευθύνονται στις γυναίκες κι έχουν ένα φρέσκο, φρουτώδες άρωμα που αναζωογονεί τις αισθήσεις. Χαρίζουν φυσική προστασία από τον ιδρώτα διατηρώντας την επιδερμίδα υγιή. 

nivea

 

 

Η NIVEA δεν θα μπορούσε να αφήσει παραπονεμένους τους άντρες φίλους μας, έτσι και δημιούργησε ένα ανδρικό προϊόν, το NIVEA MEN Magnesium Dry Fresh Roll-on με ένα αρρενωπό, φρέσκο άρωμα εμπνευσμένο από την ανατολή.

nivea

Και τα τρία αποσμητικά NIVEA Magnesium Dry είναι εντελώς απαλλαγμένα από αλουμίνιο ή αλκοόλ.

Τα νέα αποσμητικά NIVEA σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις και να τα προσθέσεις στο νεσεσέρ σου.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i