Όλα τα κομμάτια που χρειάζεσαι για να είσαι stylish στις διακοπές σου στο νησί

Στο παρακάτω #FashionChallenge σού δείχνουμε τρια μοναδικά, καλοκαιρινά outfits για τρεις διαφορετικές περιστάσεις στο νησί με ρούχα από την καλοκαιρινή σειρά της Attrattivo.

κομμάτια

Καλοκαίρι και διακοπές... η τέλεια ευκαιρία για να φορέσεις επιτέλους τα αγαπημένα σου σορτς, αέρινα φορέματα και κιμονό. Όλα εκείνα τα ιδιαίτερα patterns και όμορφα ρούχα που όλον αυτόν τον καιρό χάζευες online και ανυπομονούσες να έρθει αυτή η εποχή για να τα απολαύσεις χαλαρή, στο αγαπημένο σου νησί.

Μέχρι να κανονίσεις κι εσύ τις διακοπές σου, απόλαυσε το #FashionChallenge που εμπνεύστηκε η ομάδα του Miss Bloom σε συνεργασία με την Attrattivo. Πρόκειται για ένα παιχνίδι γεμάτο μόδα και ονειρεμένα ρούχα από τη νέα καλοκαιρινή συλλογή του πολυαγαπημένου, ελληνικού brand και αφορά δύο δοκιμασίες: τη δημιουργία 3 διαφορετικών outfits τόσο για την πόλη όσο και για ένα τριήμερο στο νησί.

Πιο συγκεκριμένα, παρακάτω σού έχουμε ετοιμάσει ένα βίντεο με τρία διαφορετικά looks για τρεις διαφορετικές περιστάσεις που αφορούν τις διακοπές σου στο νησί. Κάθε ένα από αυτά τα looks έχει κι ένα ''twist'', μια μικρή αλλά έξυπνη και stylish προσθήκη, που αναβαθμίζει το κάθε σύνολο και το κάνει κατάλληλο για την εκάστοτε περίσταση, χωρίς στην ουσία να έχεις προσπαθήσει πολύ. Μπες εδώ για να δεις το αντίστοιχο #FashionChallenge με τρία μοναδικά Attrattivo outfits για την πόλη.

 

Ανακάλυψε στο παρακάτω video τις προτάσεις μας με τρία outfits για τις διακοπές σε νησί:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MissBloom.gr (@missbloomgr)

#FashionChallenge: Summer Vacation

#1. Βαλίτσα για τριήμερο

"Έχεις μόλις μία ώρα για να φτιάξεις βαλίτσα και να φύγετε για μία τριήμερη απόδραση σε νησί με τους φίλους σου. Τι δεν παραλείπεις να βάλεις σ' αυτή – εκτός από μαγιό;"

Τα πρώτα κομμάτια που μου έρχονται στο μυαλό είναι τα παρακάτω:´Ένα κοντό τζιν σορτς, ένα μαύρο πλεκτό αμάνικο top και τα φλατ μαύρα σανδάλια μου που είναι πασπαρτού και ταιριάζουν με όλα. Δεν ξεχνάω την oversized ψάθινη τσάντα που χωράει τα πάντα και είναι πάρα πολύ βολική για ταξίδι. Το twist του συγκεκριμένου outftit; Το tie-dye μπλε μακρύ κιμονό φυσικά, που αναβαθμίζει αμέσως οποιοδήποτε look.

sortw

Κοντό τζιν σορτς με σκισίματα (θα το βρεις εδώ), φλατ μαύρα σανδάλια με λουρί - πλεξούδα (θα το βρεις εδώ) και tie-dye κιμονό (θα το βρεις εδώ).

#2. Beach Party

"Είσαι όλη τη μέρα στην παραλία και αποφασίζετε με την παρέα σου να συνεχίσετε με βραδινά ποτά στο beach bar. Δεν προλαβαίνεις να γυρίσεις στο σπίτι να αλλάξεις. Τι έχεις φροντίσει να έχεις μαζί σου στην τσάντα θαλάσσης για να αναβαθμίσεις το στιλ σου σε κάτι χαλαρό μεν αλλά πιο βραδινό;"

Το standard look παραλίας για μένα περιλαμβάνει -και πάλι - ένα κοντό τζιν σορτς, ένα λευκό top και φλατ ταμπά σανδάλια, ενώ το αγαπημένο μου λευκό μακρύ κιμονό και ο ψάθινος φάκελος είναι ιδανικά σε περίπτωση που θέλω να μείνω στην παραλία μέχρι αργά. Η μικρή stylish προσθήκη που έδωσε ένα hippie-chic vibe στο look μου ήταν το λευκό φουλάρι δεμένο σαν κορδέλα/τουρμπάνι στα μαλλιά μου.

outfit

Κοντό τζιν σορτς (θα το βρεις εδώ), λευκό cropped top (θα το βρεις εδώ), λευκό μακρύ κιμονό με δέσιμο στη μέση (θα το βρεις εδώ), ταμπά φλατ σανδάλια με δέσιμο στον αστράγαλο (θα τα βρεις εδώ) και λευκή εσάρπα φορεμένη σαν τουρμπάνι στα μαλλιά (θα τη βρεις εδώ).

#3. Instagrammable look

"Αποφασίσατε με την παρέα σου να επισκεφθείτε τις πιο ωραίες τοποθεσίες του νησιού και να βγάλετε φωτογραφίες για το Instagram. Ποιο κομμάτι της βαλίτσας σου θεωρείς ότι είναι πιο "ινσταγκραμικό";

Για τη χαλαρή βόλτα στα σοκάκια του νησιού θέλω κάτι άνετο, που να μην υστερεί βέβαια σε στυλ και να "γράφει" όμορφα στις φωτογραφίες. Επέλεξα ένα μάξι μωβ φλοράλ φόρεμα αλλά και μαύρες ψηλές εσπαντρίγιες, που είναι το no. 1 trend του καλοκαιριού. Το twist που αναβάθμισε και πάλι το συγκεκριμένο outfit ήταν το μαύρο τοπ με δέσιμο στην πλάτη, που έκανε το φόρεμα να μοιάζει με φούστα αλλά και ανέδειξε ακόμα περισσότερο τη σιλουέτα μου. Τι πιο ινσταγκραμικό από αυτό;

look

Μωβ φλοράλ μάξι φόρεμα Liberty (θα το βρεις εδώ), μαύρο τοπ με δέσιμο στην πλάτη (θα το βρεις εδώ) και μαύρες ψηλές πλατφόρμες - εσπαντρίγιες (θα τις βρεις εδώ).

Όλα τα παραπάνω fashionable κομμάτια, αλλά και ακόμα περισσότερα θα ανακαλύψεις στο site της Attrattivo εδώ.

Πηγή: Missbloom

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i