Τα προϊόντα περιποίησης που θα μετατρέψουν το μπάνιο σου σε καλοκαιρινό σπα

Το εξωτικό τους άρωμα θα σε μεταφέρει σε εξωτικούς, καλοκαιρινούς προορισμούς.

bath iStock

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, με τις θερμοκρασίες να χτυπούν κόκκινο κι εμάς να αδημονούμε για τις διακοπές μας. Όσο κι αν αργεί όμως αυτή η στιγμή που θα μπούμε στο πλοίο για τον αγαπημένο μας προορισμό, υπάρχει τρόπος να αντιμετωπίσουμε τον καύσωνα, φέρνοντας έναν εξωτικό αέρα στο... μπάνιο μας. 

Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο αναζωογονητικό από το να τελειώνεις (ή να αρχίζεις) τη μέρα σου με ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο αλλά και με μια εντατική περιποίηση του σώματος και των μαλλιών σου με προϊόντα που η μυρωδιά τους σού φέρνει στο νου κάποιον τροπικό παράδεισο.

Αναφερόμαστε φυσικά στα προϊόντα περιποίησης της HEI POA, με τα οποία έχουμε εθιστεί λόγω της εξωτικής, μοναδικής μυρωδιάς τους αλλά και των ανάλαφρων συνθέσεων που τα χαρακτηρίζει. Στα συν το εξαιρετικά ευεργετικό λάδι monoï Ταϊτής που περιέχεται σε όλα τα προϊόντα περιποίησης και που ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα.

Θες να δεις πώς μπορείς να τα εντάξεις στην καθημερινή ρουτίνα φροντίδας σου; Δεν έχεις παρά να διαβάσεις τις συμβουλές μας παρακάτω:

Ξεκίνα την ημέρα σου με το Shower Gel with Tahiti Oil που θα σε ταξιδέψει σε μέρη μακρινά με την χαρακτηριστική μυρωδιά του αλλά και θα ενυδατώσει σε βάθος την επιδερμίδα σου καθαρίζοντάς την απαλά.

HEI POA

Εάν πάλι είσαι τύπος που αρέσκεται στη χρήση πολυχρηστικών προϊόντων, το Hair & Body Shampoo με οργανικό πολτό καρύδας θα σε βολέψει πολύ καθώς συνιστάται για χρήση τόσο στο σώμα όσο και στα μαλλιά. Δεν υπάρχει άλλωστε πιο καλοκαιρινή μυρωδιά από αυτή της καρύδας, σωστά;

HEI POA

Αν μάλιστα λατρεύεις το συγκεκριμένο άρωμα, τότε δεν πρέπει να λείπει απ' το καλοκαιρινό νεσεσέρ σου το Organic Coconut Oil. Πρόκειται και πάλι για ένα πολυχρηστικό, σούπερ ενυδατικό προϊόν που μπορείς να εφαρμόσεις τόσο στο πρόσωπο και στο σώμα όσο και στα μαλλιά. Επιπλέον, λειτουργεί και σαν προϊόν ντεμακιγιάζ. Όπως καταλαβαίνεις, είναι η τέλεια λύση για το νεσεσέρ των διακοπών, αν δεν θες να γεμίσεις τη βαλίτσα σου με πολλά διαφορετικά μπουκάλια.

hei poa

Εάν πάλι αναζητάς ένα εξειδικευμένο προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας του σώματός σου, πρέπει να δοκιμάσεις το Moisturizing Body Milk με λάδι monoï που περιποιείται και θρέφει το δέρμα τυλίγοντάς με το χαρακτηριστικό του άρωμα που τόσο έχουμε αγαπήσει.

hei poa

Ένα προϊόν όμως δεν πρέπει να λείπει από όλη αυτήν την τελετουργία περιποίησης και αυτό δεν είναι άλλο από το Dry Body Oil με λάδι monoï. Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές για τα άπειρα οφέλη των ελαίων στο σώμα, στο πρόσωπο και στα μαλλιά. Να' σαι σίγουρη ότι το συγκεκριμένο θα αφήσει μια αξεπέραστη λάμψη και μια μεταξένια απαλότητα στο σώμα σου.

HEI POA

Last but not least, και για μια άκρως καλοκαιρινή εσάνς στην όλη εμπειρία που έχεις απολαύσει στο μπάνιο σου, μην ξεχάσεις να αρωματιστείς με ένα από τα έξι αρώματα eau de toilette της HEI POA που θα σημαδέψουν τις καλύτερες αναμνήσεις σου.

Τα προϊόντα HEI POA διατίθενται σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα. Ενημερώσου για τις όλες σειρές προϊόντων περιποίησης στο heipoa.gr, καθώς και για τα σημεία πώλησης στο heipoa.gr/eshop.php.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i