Clean Beauty: H νέα, δυνατή τάση που αλλάζει τα δεδομένα στην ομορφιά

Η Σουζάνα Κεγγίτση, μαζί με την Skincare expert Άντζελα Σάρλη και την beauty editor Σοφία Ιωάννου, εξερευνούν την τάση της "καθαρής ομορφιάς" και τα προϊόντα περιποίησης που φέρνουν τη νέα εποχή.

Clean Beauty

Πιθανόν να έχεις ακούσει τον όρο "καθαρή ομορφιά", μια τάση που έχει γίνει viral τον τελευταίο καιρό παγκοσμίως.

Αυτό ακριβώς το τόσο σημαντικό θέμα κλήθηκαν να συζητήσουν στο νέο βίντεο του beautyfest.gr η αγαπημένη beauty influencer, Σουζάνα Κεγγίτση, μαζί με την Skincare Training Manager της εταιρείας Γρ. Σαράντη, Άντζελα Σάρλη και την beauty editor του missbloom.gr και madamefigaro.gr, Σοφία Ιωάννου.

Τι ακριβώς είναι το Clean Beauty

Τι σημαίνει και ποια είναι τα κριτήρια για να γνωρίζουμε ότι όντως έχουμε επιλέξει ένα clean beauty brand; Η Άντζελα Σάρλη εξηγεί όλα όσα πρέπει να ξέρουμε, και μας εισάγει στο κατεξοχήν clean beauty brand, το Grown Alchemist.

Ποια είναι εκείνα τα clean beauty προϊόντα περιποίησης προσώπου του brand με τα οποία μπορεί να ξεκινήσει την skincare ρουτίνα της μια γυναίκα; Η skin expert μας μυεί στα best sellers του brand παγκοσμίως και μας εξηγεί γιατί είναι πλέον τα προϊόντα που αναζητούν περισσότερο οι γυναίκες - το Detox Serum μαζί με το Natural Hydrating Sunscreen SPF30 αλλά και το Αnti Pollution Primer Prebiotic Peptide, Anti Pollution Shield Complex. Και φυσικά, το Roll on Deodorant χωρίς αλουμίνιο αλλά και η Antibacterial Hand Cream για τη φροντίδα των χεριών.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i