Beautly: To beauty app που πρέπει να κατεβάσεις στο κινητό σου

Τα ραντεβού για υπηρεσίες ομορφιάς κατ᾽ οίκον δεν ήταν ποτέ πιο εύκολα.

Beautly

Είχες φανταστεί ποτέ πόσο θα διευκολυνόταν η ζωή σου αν με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού μπορούσες να κλείσεις online ραντεβού με κάποιον επαγγελματία ομορφιάς, ο οποίος μάλιστα θα μπορούσε να σε επισκεφτεί σπίτι σου; Κι όμως, αυτή η δυνατότητα υπάρχει και την προσφέρει ένα νέο, καινοτόμο application που δεν είναι άλλο από το Beautly.

Το Βeautly απευθύνεται στο κοινό που αρέσκεται να χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να διευκολύνει την καθημερινότητα του, σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και στις υπηρεσίες ομορφιάς. Πρόκειται για μια καινοτόμο εφαρμογή που έχει στόχο να διευκολύνει τον τρόπο με τον οποίο γίνονται τα ραντεβού ομορφιάς στην Ελλάδα, τόσο για το ευρύ κοινό, όσο και για τους επαγγελματίες του χώρου.

Βeautly

Πώς λειτουργεί;

Το Βeautly συνδέει πελάτες με επαγγελματίες ομορφιάς για ραντεβού κατ’ οίκον. Φαντάσου ότι σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις τόσο την υπηρεσία όσο και την ώρα, την ημέρα και τον επαγγελματία που επιθυμείς με ένα μόνο κλικ. Θες να κάνεις μανικιούρ ή να φτιάξεις τα μαλλιά σου; Έχεις μια επίσημη εκδήλωση όπου θες να πας άψογα μακιγιαρισμένη; Μέσω του Beautly μπορείς να βρεις την μανικιουριστ, τον hairstylist ή την makeup artist που βρίσκεται κοντά στην περιοχή σου και να κλείσεις ραντεβού μαζί του την ώρα και την ημέρα που επιθυμείς, έτσι ώστε να έχεις τις παραπάνω υπηρεσίες στην ηρεμία του σπιτιού σου.

Το θετικό είναι ότι τα ραντεβού μέσω του Beautly μπορούν να πραγματοποιηθούν όλες τις ημέρες της εβδομάδας και σε ευέλικτα ωράρια, από νωρίς το πρωί, μέχρι αργά το βράδυ. Αν λάβεις υπόψη σου ότι η εφαρμογή δημιουργήθηκε για να βοηθήσει γυναίκες που δεν έχουν πάντα ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή τους (είτε εργάζονται πολλές ώρες, είτε είναι μαμάδες, είτε και τα δύο) για να περιποιούνται τον εαυτό τους χωρίς να πρέπει να σπαταλήσουν χρόνο να επισκεφτούν ένα σαλόνι ομορφιάς ή να βρουν ραντεβού σε μη ευέλικτα ωράρια, καταλαβαίνεις για πόσο χρήσιμο app μιλάμε.

Μάλιστα, στο Beautly θα βρεις τις περισσότερες και πιο διαδεδομένες υπηρεσίες ομορφιάς εκτός από μανικιούρ και πεντικιούρ: από κουρέματα και χτενίσματα μέχρι αποτρίχωση και πρόβα νυφικού μακιγιάζ, ακόμα και μασάζ. Σε κάθε περιοχή υπάρχουν άρτια καταρτισμένοι επαγγελματίες που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέσω του εν λόγω app.

Στα συν το (πολύ σημαντικό) γεγονός ότι τα ραντεβού μέσω της εφαρμογής είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για ραντεβού κατ’οίκον, αφού όλοι οι επαγγελματίες έχουν περάσει από διαδικασία εγγραφής και έγκρισης πριν αρχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέσω της εφαρμογής.

Βeautly

Info: Θα βρεις το Beautly σε συσκευές iOS & Android, ενώ περισσότερα μπορείς να μάθεις στο https://www.beautly.gr.

Πηγή: Missbloom

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i